Wat is het verschil?

Zelf ben ik ook zeer nieuwsgierig naar wat Forever nu zo onderscheid aan de rest van de 'natuurlijke' producten. Gelukkig heb ik veel collega's waarvan er 1 altijd wel een antwoord heeft.

Zo stelde ik de vraag:
Wat is nu het verschil tussen Forever en Herbal life?

- Herbal producten met Aloë Vera bestaan voornamelijk uit gemengde producten of moet je zelf nog wat aan toevoegen. Omdat Forever een patent heeft op de productie proces kunnen hun 100% aloë vera oogsten. Forever produceert zo puur dat zelfs als je 1 liter Aloë gel mengt met 200 liter water je het nog steeds pure sap mag noemen. Dat vond ik erg interessant te horen.
Ik leer zelf dus elke keer met jullie mee :D

Vanochtend heb ik voor het eerst mijn haar gewassen met de shampoo uit de Sonya lijn:
Sonya Hydrate Shampoo.
Deze extra- voedingsrijke shampoo heeft een unieke, ultra hydraterende samenstelling die het haar soepeler en voller maakt, met meer volume en meer glans. Aloe vera en royal jelly helpen de vochtbalans van uw haar op peil te houden. Het haar wordt gezonder en is gemakkelijker in model te brengen. Aloe vera hydrateert de hoofdhuid en brengt de pH in balans. Royal jelly hydrateert en voedt de hoofdhuid en bevat anti- oxidanten die vrije radicalen in het haar neutraliseren en helpen beschadigd haar te herstellen.
Bevat ook: Panthenol -Provitamine B5: hydrateert de hoofdhuid en voorkomt uitdroging, vermindert gespleten haarpunten, maakt de haren gladder en geeft extra glans.
(er is ook een conditioner en een volume shampoo en conditioner)

Ik wilde eerst een week proberen en er dan pas over schrijven. Maar ik was zo onder de indruk dat ik het maar gelijk doen.

Het ziet eruit als shampoo. Wederom zit er geen nare penetrante lucht aan, maar ruikt het gewoon fris. Het wast zoals elke andere shampoo, het schuimt, je spoelt het uit. Niets bijzonders vond ik.
Maar nadat ik mijn haar droog had geföhnd, was mijn haar veeeeeel zachter dan normaal. En dat na 1x wassen. Ik was dus oprecht verbaasd!

Tip: het is sowieso belangrijk trouw te blijven aan jouw perfect werkende shampoo.
Elke shampoo soort bevat namelijk zijn eigen zuurgraad. Als je teveel te vaak wisselt van product raakt je haar en hoofdhuid van slag, waardoor je haar minder gezond eruit zal zien en zal blijven.

Ben je benieuwd of de shampoo ook voor jou werkt?
Bestellen kan via mijn webshop en hier kun je al de producten nog eens nalezen.
Meer weten wat Forever voor u kan doen. Maak een afspraak of stuur een email


Geen opmerkingen:

Een reactie posten