Amerikaanse auto's en een nieuw kapsel


Vandaag even een dagje weg met het gezinnetje.
American Day in Delft. Zoals sommige weten, rijden wij zelf in een Chevrolet Impala '67
Zo kom je via via nog wel eens op wat bijzondere plekken terecht.

Heerlijk genoten tussen de buien door van de gezellige rock 'n roll muziek en mooie auto's en motoren en gezellige mensen.

Mannen met baarden en snorretjes, tatoeages en ronkende motoren.

Daarnaast waren er ook wat kraampjes waar je als auto en motor liefhebber wellicht nog wat mooie dingen voor je Beast kon kopen.
Roh's Barbershop was ook aanwezig en heb ik geheel spontaan Dean en Sam een mooi nieuw kapsel aanlaten meten. Dag mooie lokken met krul ;(. Hallo '50-ties!!

Was een heerlijke zondag!
Morgen weer een nieuwe maandag, een drukke week met oa make-over, verjaardag, hardlopen en het testen van de Forever producten
www.cynthiaveenman.nl


1 opmerking:

  1. Mijn BMW 116i (2008) is een vrij goedkope optie. Een paar jaar eerder kocht ik auto-onderdelen van een monteur in de buurt van mijn huis, op dat moment leek het een comfortabel aanbod te zijn. Toen vond ik een online winkel waarin het handig is om de auto-onderdelen https://www.auto-onderdelenexpert.nl/ in overeenstemming met het merk te vinden. Nou, je beeldt je in hoe ik nu reserveonderdelen nodig heb, hoogstwaarschijnlijk zal ik mijn BMW veranderen in Volkswagen 2016.

    BeantwoordenVerwijderen