De koffie komt later


Dag 3:

De shotjes heb ik tot nu toe getrouw genomen. Het kannetje bewaar je na het openen in de koelkast, hierdoor wordt de smaak ook wat afgevlakt. Het wil nog niet wennen, maar we zetten door. Ik neem s’morgens als ik uit bed kom 30ml. Normaal drink ik dan koffie. Er wordt geadviseerd om minimaal een half uur te wacht tot het drinken van warme dranken.... dat betekent dus dat ik een half uur later dan gepland mijn eerste dosis cafe├»ne binnen krijg.... over verandering gesproken.

S’avonds voor het slapen gaan neem ik nog een shotje van 30 ml. Zo kan het de hele avond goed door het systeem heen.

Uiteraard is het te vroeg om een enorme verandering te voelen. Wel merk ik dat ik veel moet plassen. Elk glas drinken lijkt er dubbel uit te komen. Er wordt al in het dagelijks leven gezegd dat je 1,5 liter water moet drinken en daar kom ik nu ook echt wel aan.

Elke maandagavond ga ik met mijn zwager hardlopen. In september gaan we de 10 km in Den Haag lopen. Mooi doel om voor te trainen en in combi met de forever producten hoop ik dan ook deze afstand gemakkelijk af te leggen :D

Na het lopen, een welverdiende douche en heb ik gelijk even de Aloe Deep Cleasing Exfoliator gebruikt. Waar jojoba inzit. Het is inderdaad een zacht korreltje en het ruikt fris. Beetje sauna achtig. totaal niet vervelend overheersend aanwezig. Dus wat mij betreft helemaal goed.

Na het afspoelen voelde mij huid schoon! Maar niet beschadigd of geschaafd. De eerste reactie is positief.

Er is zojuist weer een doos met mooie spullen binnen gekomen. Ik ga ze allemaal voor je testen.

Tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten