And the Oscar goes to.....

.... Sam! Voor zijn uitstekende gevoel voor drama en uithoudingsvermogen.
Wallen kweken voor de Activator was dan absoluut geen probleem.

Werkt het echt??
Even 2 wattenschijfjes vochtig gemaakt en daar wat activator over heen gedaan. Daarna weer op bed gaan liggen en even 5 a 10 minuten op mijn ogen laten liggen. Ik voel niets.... niets tintelen of raar....
Oordeel maar zelf. Ik ben er nog niet overuit.
Ik ben enthousiaster over het masker en als reiniging dan als oogcompres. Maar we geven niet op. Wellicht als ik even mijn fast 30 sec. ochtend make-up opbreng.....

Looking good, als zeg ik het zelf.
Ik heb mijn gezicht nog even gereinigd met de lotion, daarna gevoed met het serum.
Als make-up gebruik ik de BB creme, witpotlood, mascara en blush, dan is dit het resultaat. (haar moet nog even aan gewerkt worden :))

Tijd voor koffie! (uiteraard een half uur na het nemen van mijn ochtend aloƫ shotje!)
Na een gebroken nacht kan ik altijd rekenen op George! Ik heb zo een goed relatie met hem. Weinig woorden en een hoop goede daden. George en ik zijn forever. Dus wil ik graag George de prijs geven voor beste mannelijke bijrol.

(helaas is de hoofdrol al ruim 12,5 jaar vergeven) 

2 opmerkingen: