Sugar, Spice and Everything nice

Ik ben niet een heath freak..... eigenlijk verre van :D

Al probeer ik net als ieder ander goed en regelmatig te eten. Gezien het feit dat ik toch een voorbeeld moet geven aan mijn kindjes gaat dat thuis prima. Ontbijt, lunch, diner fruit, groente voldoende drinken. Daarnaast actief bezig zijn met de kinderen. 1x per week hardlopen. Klinkt goed!

Zelf koken? Ja zeker. Maar op drukke dagen eten de jongens een woezel en pip maaltijd en genieten wij daarna van snack of pizza.

Maar als de kindjes op bed liggen..... op het werk.....
Snoep, chips, koek, chocola mmmmm lekker
Ik kan het ook echt niet laten.
Hallo ik ben Cynthia en ik ben een suikerjunk.

Sinds 2 maanden poets ik met de tandpasta van Forever.
Een heerlijke tandpasta. Echt direct een fris gevoel en gladde tanden.
Aantrekkelijk ziet de tandpasta er niet uit. Aangezien die moddergroen is.

Je heb maar een erwt grote nodig per poets beurt. Je poetst zoals normaal, spuugt het schuim uit en daarna klaar. Naspoelen moet je dus niet doen.
Zo kan de aloƫ vera zijn werk nog doen, lekker laten intrekken dus.

Poets/ masseer je tandvlees goed! Sommige zijn nu eenmaal gezegend met een goed gebit. Helaas hebben andere, net als ik, minder geluk. Mijn band met de tandarts is dan ook haast beter dan met mijn eigen familie. Zodra ik een zere plek voel op mijn tandvlees smeer ik nog een beetje extra tandpasta op die plek en voelt het daarna rustiger.

Al is het alleen al voor het frisse gevoel ik ben blij met de forever tandpasta!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten