Onsterfelijke Lippen

De  Aloë Barbadensis Muller is van de oudste meest bekende heilzame planten. Gebruikt door de jaren in diverse culturen voor gewonden soldaten en zeelieden.
De gel uit de bladeren van aloë vera bevat meer dan 200 voedingstoffen waaronder mineralen, aminozuren en vitamines.
Door het gebruik van natuurlijke oxidanten (vitamine C & E) blijft de tof 5 jaar werkzaam en houdbaar.

De Aloë Lips is een super smeerbare lipverzorger.

Denk dat iedere vrouw en menig man de lippen verzorgd met een labello, vaseline of andere lipbalsem. Door diverse omstandigheden drogen lippen uit en verliezen hun natuurlijke kleur. Onze mond is constant in beweging, praten, eten, drinken, kussen.

Aloë Lips bevat een formule van gestabiliseerde aloë vera gel, jojoba, beschermende en vochtregulerende bestandsdelen. De balsem heeft een direct verzachtende en verzorgende werking.

Ik merk dat het veel langer werkzaam blijft dan een labello en minder lang vet blijft dan een vaseline. Daarnaast smeer ik het niet alleen op mijn lippen. Maar dankzij de aloë en jojoba werkt het ook bij geschaafde kinder knieën, droge huid, jeuk. Het voelt zacht en prikt niet. Dean en Sam kennen het kleine stickje maar al te goed. Daarom heb ik in elke tas eentje zitten. Soort eerste hulp bij ongelukken.

Ervaringen van vrienden en familie vind ik ook erg belangrijk dus ik ben niet de enige die de producten test. Zo zit mijn jongste zusje al aan de gel en is erg tevreden. Mijn zus Monique zal de forever alluring eyes crème gaan testen en is zal Kelly gaan smeren met de propolis crème. Ze zullen voor en na foto’s maken en hun bevindingen bijhouden. Over 3 weken (of minder) zullen de resultaten via deze blog te lezen zijn.

Geïnteresseerd in wat Aloë voor jou kan betekenen, maak een vrijblijvende afspraak. www.cynthiaveenman.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten