Het eind resultaat!! TipTop

Nu zo een kleine 3 weken bezig ben de producten van Forever Living - Aloë Vera.
Hoe sceptisch ik in het begin was, zo positief ben ik nu!
Ik had nooit gedacht dat het echt zo zou werken. Je hoort de verhalen, ik zag het bij mijn zusje maar nog vond ik het niet geloofwaardig. Eigen ervaring is toch anders en heeft mij overgehaald.

Door het drinken van de Gel en het gebruik van de huidproducten voel ik mij echt beter!
Ik ben minder moe, mijn huid voelt beter en ik heb echt het idee dat ik er beter uit ziet :D
Happy en blij Jeeeeehhhh

De test producten worden ook onwijs goed getest!
Heb allemaal 'voor' foto's ontvangen dus over een tijdje ook de 'na' foto's
Nu ga ik Sonya even op de plank zetten en ga ik het tweede huidverzorgingspakket van Aloë Testen: Aloë  "Fleur de Jouvence" is wat leuker geprijsd en wordt in een mooie doos geleverd. Nu al een plus punt.

Donderdag 17 juli hebben we een workshop gehouden met de producten van Forever Living. Oa de huidverzorging van Sonya. Het was te lekker weer dus hebben we heerlijk buiten gezeten. Onder het genot van een hapje en een drankje is het tot heel laat gezellig geweest! De gasten hebben geroken, geproefd, gesmeerd.... of wel alles zelf kunnen ervaren. Top Avond! De gesprekken die op zo een avond worden gehouden is toch wel weer heel speciaal. Van Botox onder de oksels tot tampons met wodka, wat is de juiste vorm van de wenkbrauw tot 'ik moet wel wat beter voor mijzelf zorgen'

Wil je ook zo een gezellige leerzame workshop en de mogelijkheden van Forever ervaren? Neem dan contact op met mij info@cynthiaveenman.nl. Prive of in een groep vraag naar de mogelijkheden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten