Mask on!


Gisteravond een onwijs gezellige inspirerende avond gehad.
Door te kiezen voor forever aloë vera heeft mij niet alleen een aanwinst in mijn bedrijf gemaakt, maar heeft er ook voor gezorgd dat ik lieve mooie meiden heb mogen leren kennen.

Vanochtend vond ik het tijd voor een maskertje.
Niet uit de lijn van Sonya, maar gewoon van forever.
Ideaal in een tube. Je hoeft geen zakje open te scheuren wat toch niet lukt en dan nog een schaar moet zoeken en dan zitten vervolgens heel je handen, ellebogen onder. Mengen is ook niet nodig.

Gewoon tube open, knijpen en hoppa smeren. Ik doe het altijd met mijn handen maar met een kwast kan natuurlijk ook.

De forever Marine Mask is een reinigend masker dat diep in de huid doordringt. Dit verzorgingsproduct hydrateert de bovenste huidlaag en herstelt het natuurlijke evenwicht van de huid door de mix van planten die een herstelde en kalmerende werking hebben oa. Aloë vera, rozemarijn, komkommer en zeerwier extracten. De huid krijgt zijn frisheid en vitaliteit terug en wordt zuiver, zacht en glad.

Opbrengen - 15-20 min laten indrogen - lauw water reinigen.

Hoeveel mensen hebben 'geen' tijd voor een masker.
Kom op, iedereen heeft daar tijd voor. Dat heet multitasken :)
Zo heb ik eerst mijn huid gereinigd met Aloë Purifying Cleanser en daarna het masker opgebracht. Vervolgens de was gevouwen, in de kasten gelegd, wc schoongemaakt, was machine aangezet, bedden afgehaald ect.
Maar je kunt natuurlijk ook nog even op bed gaan liggen, boekje lezen....
Of wat iedereen behoort te doen; dansend door het huis heen gaan ;)

Het masker doet mij denken aan een masker wat ik van de Hema heb gehad, ook uit een tube, smeert net zo makkelijk alleen droogt die niet in. Het masker ruikt niet ergens naar, dus er hangt niet de hele tijd een zoete lucht in je neus. Deze marine mask begint gelijk te tintelen, maar dan in positief (die van de hema deed dat ook) alsof mijn huid dorst heeft en daarna droogt hij rustig in. Vergeet bijna dat ik een masker op heb. In de douche heb ik het afgespoeld en mijn huid voelde weer lekker schoon.

Maar om nu te zeggen wow wat een bijzonder masker, nee niet echt. Maar verkeerd is ie ook niet.
Tube zit nog genoeg in dus wie weet dat mijn mening verandert na de volgende keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten