Floortje en Wouter 30-05-2014

Laat ik ook eens iets van mijn andere werkzaamheden aan jullie laten zien:

Op 30 mei 2014 waagde Floortje en Wouter zich in het huwelijk.
Ik mocht de bruid mooi stijlen. De weersvoorspelling zag er niet goed uit, maar gelukkig kwam s'morgens het zonnetje door en die is niet meer weggegaan.
Ik vind het altijd zo bijzonder om deel uit te maken van zo een mooie dag.
Even alleen met de bruid een klein verwend, rust momentje voor de zenuwen echt toe slaan :D

Floortjes ouders wonen 2 straten bij mij vandaan, maar ivm met een vriendenweekend moest ik voor als nog vroeg mijn bed uit om eerst vanuit Herpen naar Naaldwijk te rijden. Ach heerlijk rustig op de weg. Geen probleem.

Ik ben graag op tijd aanwezig zodat er niet gelijk gehaast hoeft te worden, zo een dag is al spannend genoeg. Even de spulletjes klaar zetten en starten maar. Omdat we een paar weken eerder al een proef sessie hadden gedaan wisten we precies hoe we te werk zouden gaan. Dit geeft ook net een beetje meer rust.

Kopje koffie en thee erbij. Bij iedere bruiloft is de sfeer anders. Bij de familie Withagen deden ze net of ze heel rustig waren :D. De gezonde spanning hing in de lucht. Het was erg gezellig. Haar broer was overgekomen uit IJsland en maakte alvast wat foto's ook werd de voortuin versierd en waren de ouders druk bezig de lunch voor te bereiden. Het liep allemaal gesmeerd.

Floortje transformeerde naar een echte bruid, maar zonder zichzelf te verliezen onder een kapsel, make-up en jurk. Het plaatje was gewoon compleet. Precies hoe ze het wilde. Wat een fantastische dag hebben ze gehad!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten