Stephanie zegt ja!!

Van de week weer mooie plaatjes ontvangen van een bruid waarvan ik de styling heb mogen verzorgen. Helemaal leuk was het omdat een half jaar daarvoor haar schoonzus de bruid op mijn stoel was. (De bruidegommen zijn broer)

Eerst was de bruid aan de beurt. Stephanie gaat ja zeggen tegen haar Ronald. Hun huisje was net klaar, ze waren er helemaal klaar voor. Dus tijd voor make-up, haar, jurk aan en gaan!

In een huwelijk gaat heel wat planning zitten. Heel gaaf vind ik het om de details te horen. Ik ben wat nieuwsgierig van aard..... oke, oke ik wil gewoon alles weten :D
En aan het einde van het verhaal weet ik dat ook!

Wat heeft zij aan? Wat heeft hij aan? Boeket? Vervoer? Locaties? Fotograaf? Getuigen? Bruidsmeisjes? Catering? Wat het bruidspaar als verrassing heeft voor de gasten.... Waar gaat de huwelijksreis naar toe? In een relatief korte tijd kom ik een een hoop te weten. Love it!

En dan is de bruid klaar en kan ik mijn handen in het haar van de moeder zetten, zus, schoonzus en vriendin en zo kom ik de verrassingen voor het bruidspaar te weten. De cadeau's, de liedjes, stukjes, speciale gasten.
Voordat het huwelijk is begonnen heb ik hem al beleefd.

Super lief vond ik het dan ook om de volgende dag een appie te ontvangen van Stephanie waarin ze mij nogmaals bedankte.
En zo veroverd ook deze bruid een speciaal plekje bij mij. Geen zorgen, er is nog ruimte genoeg voor nog meer bruidjes.
Elk huwelijk is anders, elk huwelijk zijn eigen verhaal, elk huwelijk uniek en speciaal.

www.cynthiaveenman.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten