ik ga op vakantie en neem mee (1)

In mijn omgeving zijn er veel ondeugende peuters en kleuters.
De foto's die dan ook via social media voorbij komen zijn geweldig leuk.
Weer een kleintje die in de badkamer de grote pot nivea heeft gevonden en zich zelf heeft ingesmeerd net als mama. En alles wat er op je hand zit..... gaat ook je mond in.

Erg veel producten die we dagelijks gebruiken voor de verzorging van de huid zijn gelabeld met de waarschuwing om het niet in te nemen!!
Een ongelukje (tijdens een ontdekkingstocht) zit in een klein hoekje. Het overkomt iedereen. Geruststellend is dat de producten van Forever deze zorg weghalen.
De producten zijn namelijk ook veilig om in te nemen!

Neem bijvoorbeeld de Aloe Vera Gelly. Dit is een zalf die menig product in de EHBO koffer kan vervangen en ook de grote blauwe nivea pot.

Deze zalf bestaat voornamelijk uit pure gestabiliseerde Aloe Vera gel (net als de drink gel!!)
De gel kan gemakkelijk op de huid worden aangebracht en trekt snel in. De aloe sap drinkt diep de huid in en neemt alle effectieve stoffen mee de onderhuidse lagen in. Het is bijzonder effectief bij droge en schrale huid, het verzacht de gevoelige plekken op de huid. Met een lage pH waarde van 5,5 irriteerd het de huid niet. Zelfs niet rondom de ogen.

Het werkt verzachtend, verkoelend, regenereert en kalmeert de huid en is hierdoor zeer effectief bij insecten- en kwalenbeten, zonnebrand of een gesprongen huid. Er zijn zelfs mensen die het hebben gebruikt bij een zere keel, en dat betekend dus inslikken! Zeer geschikt dus voor in je tas voor dagelijks gebruik en een musthave voor tijdens de vakantie!

Wil je het eerst een keer proberen, neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

www.cynthiaveenman.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten