Sunprotection; omdat je het waard ben

Opeens zag ik een witte rand onder zijn nek en ik kreeg hun handen niet meer schoon. Raar....

Sinds 3 weken gaan de twins naar school. De vlag heeft uitgehangen, vreugde dansjes zijn gemaakt. Heerlijk en ze vinden het zelf ook nog best leuk (ligt aan de dag) Ze leren ook al een heleboel. Zo leuk.

Zitten ze opeens aan tafel alle maanden van het jaar op te noemen, weten ze alles over bijen te vertellen, het noorderlicht. Gymen, kleien, spelen met andere kindjes. Mooi om ze zo 'slim' te zien worden.

Maar goed opeens zag ik kleurverschil op de boys, blijkt..... ze worden gewoon al bruin door het zonnetje wat de laatste dagen zo zijn best doet.
Ze komen nu zoveel meer tussen door buiten, zonder hun zeurende moeder achter hun aan, dat ik er nu aan moet denken dat ik ze met zonnebrand insmeer voordat ze naar school gaan.

Mijn favoriet: Aloe Vera Sunscreen van Forever.
Waarom: het werkt in de huid. De meeste zonnebrandcremes geven enkel een beschermlaag op de huid. Bevatten veel chemische stoffen (vooral factor 50) wat meer schade brengt dan de zon.
De Aloe sunscreen beschermd niet alleen, maar verzorgt en hersteld de huid en vochtbalans (ofwel geen droge huid). Trekt snel in en is voor de meest gevoelige huid geschikt!

Zorg goed voor je huid, want het is je grootste orgaan en ach we kennen allemaal de reclames en waarschuwingen.

Graag bied ik jullie dit mooie product aan! 
Normaal €19,50 voor 100ml
Nu 2 voor €32,50

Bestellen via info@cynthiaveenman.nl
Fijn weekend!
Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten