Feest zonder taart is geen Feest.

Een hoogte punt tijdens het plannen van je bruiloft. Weddingcake proeven!
En daarnaast is een sweettable, met allemaal andere lekkere 'desserts' een top aanvulling.

Van het weekend heb ik zelf een proeverij gehad. Thuis, op de bank, met hubby en kooters en heel veel lekkers van Kelly Koopmans:
master achter het bedrijf; Delicious Sweetness. Afgelopen weekend maakte ze haar droom waar en opende haar patesserie aan de Denneweg 136 in Den Haag. Trouwtaarten en allemaal anders lekkers voor bij de koffie of borrel of zomaar!

Met een doos vol lekkers kwam ik thuis hierbij ons oordeel;
Eclares; vanille en koffie. De boys waren allemaal fan van de koffie smaak! Als je hem opensnijd is het niet het meest lekkerste beeld, maar met je ogen dicht is het een feestje in je mond. De vanille is ook goed te doen, maar smaakt volgens de kids naar wit. Weten we dat ook weer
Citroentaartje; heerlijk fris en luchtig. Echt citroen top voor de zomer.
Chocotaartje; mmmmmmmmm mijn vent daarin tegen vond het teveel chocola, hoe bedoel je teveel chocola, bestaat er iets als teveel chocola.... nee
Browny: HEAVEN, o my.... stevig maar toch smeuig en sticky. Choco (maar niet teveel :) ) perfect stuk ook. Niet te klein, maar ook niet te groot.
Macrones: in zoveel smaken! Ik ben geen fan van de wasabi, i like it sweet. Dus zeggen we HELL YA tegen: framboos, mokka en hopjes smaak. Damn zeg, ik krijg geen woord meer over mijn lippen, mijn mond zit vol!
En dan is er nog de pistage chocola, zal ik het gewoom zeggen.... een klein orgasme op mijn tong. Ja.
Ben je in den haag en heb je trek in iets lekkers.... Delicious Sweetness is the place to be. Www.delicious-sweetness.nl

Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten