Een vloeibare panty: DD Body Miracle Creme

Yes, de zon! Hallo zon, dank je wel dat je er weer bent.
Lente, rokjes dag, nieuwe kleding en ja dan komen dus na 6 maanden die melkflessen weer te voorschijn.

De meeste van jullie weten dat ik tegen zonnenbank ben. Ik ben er geen type voor en vind het onnatuurlijk. Ik raad dan ook eerder een spray tan aan.
Uiteraard zijn er teveel eigen huis en tuin middeltjes om de benen 'voor te bruinen'. Dus ga ik testen! Wat wel en wat niet. En is de conclusie het laten doen (voor je bruiloft ja duh, die verwennerij en expertice hoort erbij!), of kan het voor sommige gelegenheden ook zelf.

Ik begin in mijn stukje hemel, de make-up studio.
Nieuw is de DD Body Miracle Creme (€ 29,90 100 ml), ik had hem al eerder zien staan, maar nu pas het nut ervan ingezien. Er is een bronser (met glitters, net als twillight vampieren?) En de nude en die heb ik.

Verpakking DD body Miracle cream make-up studio
Aan de slag dan maar.
Uiteraard is de verpakking waanzinnig mooi. Zwart! En chiq. Goede omschrijving erbij en ingredientenlijst is ook duidelijk. Dopje open en ja ik snapt de tip van de tissue gelijk want, O dear wat is het vloeibaar en euh.... wat een barbie kleur, maar:

Top!! Hoewel het nep uit de tube komt is het echt super natuurlijk om te zien! Het trekt snel in, let hierbij op met het smeren anders krijg je vlekken. Ronddraaiende bewegingen is de manier. Probeer eerst een beetje, daarna kun je er altojd nog een laagje overheen doen.
Alles wat op de verpakking staat doet het ook!

  • spf 15
  • Een egale natuurlijke look en tint
  • Camoufleert lichtjes roodheid en lijntjes (had gehoopt op meer dekkend)
  • Waterproof (als je snel, veel transpireerd raden ze aan even de fixceer spray erover te doen)
  • Longlasting 
  • Geeft niet af
  • Trekt snel in
  • Moisturizing

Al tijdens het smeren wordt het zacht en dan zie je de de kleur zich gaat aanpassen en er een hele natuurlijke look ontstaat.
Tijdens het smeren wel de badkamer deur even opslot.

"Mam, wat is dat..... mama het ruikt hier een beetje vies"

Zonder - Met


Dus Sam had ook gelijk zijn handen onder en de geur, ja daar had hij wel een punt. Er zit een menthol lucht aan, niet zo zuinig ook. De tinteling daarvan blijft ook even en voelt ontspannen op mijn altijd vermoeide benen.
Met water en sop ging het makkelijk van Sam af en ook van mijn handen.
Ze noemen het een 8ste wereldwonder, wellicht wat overdreven, maar ik ben fan.
Ze tippen ook dat je ermee kunt contouren, niet te gebruiken op het gezicht, vanwege de menthol, maar als body zeker een keer testen!

Liefs CynthiaGeen opmerkingen:

Een reactie posten