Pupa Cosmetica; naturel and smokey. (kortingscode)

Pupa, een cosmetica merk. Make-up maar ook huidverzorging. Ik kon het wel, maar had er nog nooit mee gewerkt. Goed nieuws! Ik heb het getest voor je.

Pupa heeft veel mogelijkheden in de make-up afdeling. Voor ieder wat wils zeg maar. Onder het motto; de zelfverzekerder vrouw wil mooi zijn, juist voor haarzelf. Pupa bied voor de dagelijkse make-up gebruiker, als de beginner mooie producten aan.
Dierproefvrij, parabeen vrij en sommige producten zijn dermatalogisch getest.Het ziet er allemaal chiq en luxe uit door de verpakkingen, maar de prijs is daar zeker niet naar. Gewoon betaalbaar zeg maar. Duurder dan de drogist eigen merk, maar goedkoper dan de 'high end' merken.

Ik heb een natuurlijke look gecreerd en met dezelfde producten een wat donkerder look gemaakt. Moederdag komt eraan dus cadeautjes tijd! Maar mag natuurlijk ook gewoon jezelf verwennen. Link waar je ze kunt kopen staan erbij.

Kortingscode: voordeeltje

Koop je liever niet online, ga dan naar: Apotheek en Beauty in Monster

Voor
Na

Oogschaduw: Pupa Vamp! Compact Duo 005
2 kleuren in een prachtig doosje. Een prima zachte oogschaduw. Er zit een aplicatortje bij, maar ik ben meer van mijn eigen kwasten. De lichtste kleur heb ik op mijn bewegende ooglid aangebracht. En de chocolade bruin in de arcade boog.
Voor de 'avondlook' heb ik ook een beetje aan de onderwimpers aangebracht.
Het is niet een knallende kleur, dus als je geen oogschaduw bent gewend is deze perfect om mee te beginnen. Heel natuurlijk! Koop hier

Oogpotlood: Pupa Multiplay Oogpotlood 62
Goud bruin.... ik draag altijd zwart, love zwart..... maar nu, 62 is the new black! Dit had ik niet verwacht, wat een topper!! Bij de naturel look heb ik een klein dun eyeliner gezet, een aanrader voor een dagmake-up. En bij de avondlook heb ik hem dikker aangezet en het ook tegen de gehele onderrand aangezeten een beetje richting de arcadeboog. Aan de achterkant van het potlood zit een 'uitveegborsteltje' die mogen ze van mij weglaten, maar voor de beginner goed te doen.
Brengt makkelijk aan en blijft goed zitten, niets in de plooitjes. En er zitten verzorgde bestandsdelen in. LOVE ga deze absoluut veel vaker dragen! koop hier

Mascara: Diva Lashes Black Volume
Een zwarte mascara om de ogen compleet te maken. Toen ik het borsteltje uit de verpakking haalde was het echt even: WoW wat een dikke borstel. Ik verwachte meer volume daardoor, maar het was meer herrie dan actie. Al is het zeker geen slechte mascara! Geeft mooie zwarte wimpers. Bij de avondlook heb ik het wat dikke aangebracht vooral aan de onder wimpers is dat te merken.
Nieuwe mascara nodig probeer dan zeker even deze. Voor de prijs hoef je het niet te laten € 7,50
(Nadeel voor mij, het is geen waterproof)

Avondlook smokey gold eye

Naturel dag make-up look

Lipgloss: Glossy Lips 300 - extra nude
Kijk dat is nog eens een lipgloss verpakking. Er zit nog steeds maar 7ml in, maar het lijkt meer. Een gloss die je wat mij betreft bij alles en voor alles kunt dragen. Of je nu voor een naturel look gaat of als je gaat feesten. Gloss it! Er zit een sponskwastje in, moest ik even aan wennen. Ben namelijk kwastjes gewend.
De glans is mooi en de extra nude kleur houd het fris. Ideaal voor de aankomende zomer. Koop hier

En zo is mijn look compleet. Pupa heeft mij niet teleurgesteld. Een merk waar ik nu meer bij stil zal staan juist omdat het zoveel weg heeft van Make-up Studio. Een draagbaar, betaalbaar merk.

Vragen? Wat is of wordt jouw favo Pupa?
Liefs Cynthia
Cynthia Veenman Visagist & Haarstylist #bruidsstylist #blogger #twinmom


Geen opmerkingen:

Een reactie posten