Een feest voor de vrijgezel!

Een overgangsritueel wat bij het trouwen hoor. De as bruid gaat nog 1 keer los voordat ze zich bind.....

Ofwel tijd voor een stapfeestje! Ladies only, gezellig met je vriendinnen, die echt wat voor je betekenen. Die je al langer kent of misschien pas net. Een bonte verzameling met 1 doel voor ogen. De bruid een top dag geven.

De verhalen die ik hoor rondom het organiseren van het vrijgezellenfeest kan ik ook een boek overschrijven ;)
Wij dames kunnen daar ook zo lekker fel over uiten. En er kan best nog wel eens onprettige spanning onstaat. Maar er ontstaan ook nieuwe vriendschappen. Als tip geef ik graag mee; het gaat niet om jou, maar om de bruid!

En hoe zo een dag eruit ziet verschilt, want iedere bruid is anders. Verkleedparty, gekke opdrachten, erotisch eten en een stripper, drinken tot de zon opkomt.
Of een outdooractiviteit, workshops, hapje eten, drankje, high tea, boottochtje, chillen op een terras, dansje. Echt de mogelijkheden zijn eindeloos.

Zo heb ik in samenwerking met Bij5 in Naaldwijk en Lekker Bling een mooi arrangement neergezet. Een workshop sieraden maken, aansluitend een workshop make-up waarna een 3 gangen menu wordt geserveerd. Uiteraard met drankjes.
Voor meer info check deze link.


Ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren..... een make-up workshop, een fotoshoot met make-up ik ben er graag bij aanwezig. www.cynthiaveenman.nl

Mooie dag vandaag!
Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten