Ready Set..... RESET!!!

Yes, ik ben er klaar voor!
Goedemorgen!!
Onder leiding van Maurits ben ik gewogen en gemeten.
Alles is genoteerd. Let the detox begin.

Alles zit in een doos bij elkaar. Incl handig boekje met info en noteer ruimte.
Ofwel ik hoef mij niet druk te maken om ingewikkelde schema's of afmeten van suplementen. Dat heeft forever al gedaan. Ik hoef enkel de doos te openen en de aanwijzingen in het boekje volgen. Dat kan ik! En inderdaad, alles is voorgekauwd. Recepten voor shakes en avondeten, suggesties voor sporten, gezonde tussendoortjes, tips en afvinklijsten. Maar ook kun je 3 doelen voor jezelf opschrijven.

1. Gezonder en fitter voelen en worden

2. Van mijn suiker verslaving afkomen!

3. Cleaner hoofd voor een rustigere nachtrust.

De eerste 2 dagen zullen het zwaarts zijn, zeggen ze....
2 dagen geen vaste voeding..... geen koffie, geen brood, geen zuivel voor de komende 9 dagen.

Wat krijg ik ervoor terug? In het boekje staat: 'er beter uitzien en voelen, ik zal mij lichter en energieker gaan voelen zeker als het honger gevoel onder controle is.' Waarom een detox? Diverse voedingsstoffen worden gewoon weg niet goed opgenomen door allerlei 'zooi' wat in je lichaam blijft zitten door verkeerde voeding en stress. Door een reiniging van het lichaam wordt je klaar gemaakt om sneller je vetopslag aan te spreken en die te verbranden. Ofwel een begin van een schoner, gezonder en strakker lichaam.

Bring it on! Volg mij iedere dag en wie weet inspireer ik je en/of motiveer jij mij!

In het kort hoe mijn dag eruit zal zien;
Ontbijt; Voedingssuplementen en een ruime hoeveelheid aloe vera gel
Snack; Vezeldrankje
Lunch; Voedingssuplementen, ruime hoeveelheid aloe vera gel en een shake
Avondeten; Voedingssuplementen en aloe vera gel
Avondsnack; Aloe vera gel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten