Reset, dag 4

600 calorieen maaltijd!
Eerst had ik er mij bedenkingen bij, 600 dat is niets.
Nou euh.... eigenlijk is dat meer dan dat ik normaal eet :)

In het boekje staan recpten maar als je gaat google-en dan gaat er een wereld open. Jeetje zeg.
Wat heb ik heerlijk gegeten. Overheerlijke pasta tonijnsalade met boontjes en een ei. Jumjum in de tumtum!

Het is wel anders dan de eerste dagen, want ipv 4x aloe drink je nu nog maar 1x per dag. Dat is even wennen. Zo zie je maar hoe snel iets al een gewoonte kan worden. Bij mij dan.... in de ochtend mag er nu ook een shake worden genomen en met de lunch en dan gewone maaltijd.

Nadat ik iets heb gegeten heb ik eigenlijk nog steeds trek en eet ik maar door. Nu wordt dat doorbroken en dat is best lastig om dan maat te houden. Maar zoals men zegt, als het staat geschreven is het waar, dus ik vond deze tekst wel passend. Bedankt pinterest! En ik kan er niet omheen. Ik heb meer tijd, ik doe meer en ik hou het langer vol!

En dan nu zoeken wat we vanavond gaan eten. Ik kan niet wachten.
O en ik heb mijzelf gister weer gemeten en gewogen...... ja maar dat verklap ik pas aan het einde van de clean :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten