Reset; dag 2

Nou dat valt niet tegen kan ik je zeggen. Ik had het zwaarder verwacht, maar tot nu toe is het goed te doen.

Wel lastig als de kinderen een tosti eten en je vader binnen komt lopen met verse vleessoep en die dan opwarmt waardoor er een heerlijke geur door het huis heen gaat. Gelukkig was het daarna voor mij tijd voor de ultra light shake.
De shake, wat veel toch niet lekker vinden, vind ik heerlijk. Mijn zoetje om naar uit te kijken. Vanillesmaak!
Het lastigste punt was toch wel dat 4-uurtje. Wat bij mij om half 5 begon.

Gelukkig mag je tussendoortjes met een laag GI, Glycemisch Index, deze hebben weinig calorieen en een minimaal effect op je bloedsuiker; zoals tomaat, komkommer, aardbeien, appel, manderijn, worteltje ect.
Mooi moment voor een handje cherrytomaatjes en wat mini wortels en hoppa ik kon er weer tegen aan.
Lekker staan koken voor de mannen. Waarvan ik dus alleen de geur mocht eten.

Om de grens op te zoeken, ben ik daarna nog een rondje gaan hardlopen. 4 kilometer in 22 minuten. Absoluut geen record maar verder dan ik dacht te komen omdat ik toch veel minder te verbranden dacht te hebben.

Gebrek aan koffiemomentjes, de snack la open trekken en te snaaien. Heel bewust mee bezig, heel bewust aan het vermijden. Ik heb gewoon opeens tijd over. Naar de jumbo gaan voor alleen melk en ook daad werkelijk terug komen met alleen melk. Ik bespaar ook al gelijk geld.
Niet slecht. Nu volhouden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten