Reset, dag 3 - shake it

Zoals gezegd zijn dag 1 en 2 het zwaarst. Nou die heb ik gered. Flip the swiths! Als ik het kan kan jij het ook.
Ik had het niet gered zonder de cherrytomaatjes but I did! Ik ben nog steeds verbaasd om de hoeveelheid energie die ik heb. Hoewel je dus amper wat naar binnen werkt krijg ik op een dag erg veel gedaan! Voel mij gewoon goed en rustig!

Vanaf dag 3 mag je smorgens en smiddags een shake. Taylor Swift - Shake It Off: http://youtu.be/nfWlot6h_JM

De proteinen vormen de belangrijke bouwstenen voor elke cel in uw lichaam. Ze herstellen weefsels en bouwen spieren op. Bij afvallen is dit een belangrijk iets, zonder kun je verlies van spierweefsel krijgen, voordat je vet begint te verliezen. Als je de forever ultra light combineerd met gezonde voeding en voldoende beweging zal het u helpen vet te verbranden, geen spierweefsel.

Zo lijkt het opeens alsof ik opeens het 3 voudige mag. Een extra shake en vanavond eten. Klinkt als een normaal ritme. 

BELANGRIJK!!! Elke dag min 30 min bewegen. blijf shaken!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten