Reset - dag 7

O dear, het weekend is zwaar...... zaterdagavond, drankje, chipje, toastje :(
Gisteravond was het zwaarste moment, haalde geen voldoening uit mijn water met limoen en mij rauwkost.
Deze middag ook een workshop gehad en voor de klanten staan er allemaal lekkers op tafel. Ik heb er niets van gesnoept en was dan ook zeer trots op mijzelf. Tijdens het avondeten nog even gevraagd aan vriendlief of hij ook verschil merkte aan mij. Zijn antwoord: "ja! Nou misschien, euh nee.... ik weet het eigenlijk niet " o ja heel duidelijk😂

Toch hou ik mijn vast aan mijn doelen! Kom op nog 2 daagjes. Weer een meetmoment gehad en dat gaat super! Ik wil en ga volhouden!
Met vandaag ook wel weer een lastig moment want we geven een sinterkerstnieuwjaarsborrel.
Sommige mensen in mijn omgeving vinden het maar onzin. Maar ik voel mij goed, ik sta er achter en krijg complimenten over de energie die ik uitstraal. En daar haal ik ook weer kracht uit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten