BRUID LONNEKE || 14 juli 2017

28-11-2017
Wist je dat er speeddating voor konijnen.... ik wist het niet, maar dankzij Lonneke nu wel.

Als je konijn alleen is en je wilt er een vriendje voor dan kun je bij een asiel met je konijn langskomen. En dan wordt er gekeken met welke konijn er een goede vriendjes match is. Dating voor konijnen, logisch.

Zo werkt het ook met mensen dus waarom niet. Veel mensen vinden hun liefde via speeddate of datingsite. Maar het kan ook 'de old fashion way' tijdens het uitgaan.

Lonneke vroeg mij om haar haar en make-up te verzorgen. Zeker wilde ik dat. Tijdens de proefsessie kwamen we erachter dat we veel meer gemeen hadden dan we dachten. Zo is ze in Naaldwijk opgegroeid en werkzaam op het zelfde bedrijfals mijn vader.... Hoe klein is de wereld dan.

Lonneke heefteen prachtige jurk met een lage rug. Nu bleek dat ze irritatie kreeg van het 'tattoolace' wat er onder zat. Gelukkig konden ze dat oplossen. En als een extraatje had ze een sierlint in de stof van het pak van twan, wat hij niet wist. Prachtig. We gingen dus voor een low updo. Beetje aan de zijkant zodat juist de prachtige sexy back goed tot uiting kwam. De make-up hebben we goed aangezet. Een mooie eyeliner en wimperstukje gaven haar blauwe ogen de aandacht die ze verdienen. Een zachte kleur lipstick zodat het geheel een balans wordt.

De haarsieraad, van MB maakt het geheel een echte bruid.

Op de prachtig verbouwde zolder kleedde ze zich om in haar jurk. Waarbij Paco van Leeuwen deze prachtige foto's maakte.

Naast Lonneke, mocht ik ook het haar van haar mama verzorgen en de haar en make-up voor de vriendin. Het was een ontspannen ochtend. Op een klein gaatje in de broek van papa, die dankzij naald en draad zo weer was gedicht verliep alles heel relax.

Terwijl alle daggasten zich beneden verzamelde, kwam ook Twan weer thuis in een prachtige auto, mustang Rrrrrrr, en nam zijn plaats in onder aan de trap.
Gezonde spanning hing in de lucht. Terwijl ik boven met Lonneke op het seintje wachten.....

"Ik denk dat mijn jurk niet goed zit"
' oke moet ik even de ceremoniemeester halen of mag ik'
"Je mag..."
Fantastisch, up close en personal bij de bruid onder de jurk. ILOVEMYJOB!
Beetje omhoog..... nee
Beetje naar beneden.... nee
Weer terug omhoog.... ja perfect.

Prima, blij dat ik kon helpen :) en nu hop van die trap af.
Ze hebben een geweldige dag gehad.
En ik een prachtige ochtend!

Liefs Cynthia 💋
Fotocredits paco van leeuwen bruidsfotografie 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten