BRUID RIANDA || 19 mei 2017

7-11-2017
Het was iets voor 6.00 in de morgen toen de deur openging bij Bruid Rianda. Ik zette mijn spulletjes klaar terwijl Rianda de koffie aanzetten. We waren er klaar voor!

Rianda ging trouwen met haar Alex. Al tijdens de proefsessie werd duidelijk dat ze er erg naar uitkeken! De dag zou wel een belangrijk persoon moeten missen. Rianda's vader kon er niet 'fysiek' bijzijn. Hij is een paar jaar geleden overleden.
Mama was er tijdens de proefsessie bij en die hebben we een mini proefsessie gegeven, omdat ze dat verdiende. Tranen van geluk. Een klein gebaar maar heel dierbaar.
Gelukkig hoor ik tijdens een proefsessie ook een hoop leuke dingen!
Tijdens de verbouwing van het huis waren Alex en Rianda vast komen te zitten in de voorraadkast. Ze wilde graag een stroopwafel en door een grapje kwamen ze vast te zitten in de kast. Gelukkig met telefoon waardoor ze Alex zijn moeder konden bellen die niet ver weg woont en die heeft ze kunnen bevrijden.

Rianda heeft van haarzelf een prachtige bos krullen, of ik daar wat mee kon. Jazeker! We hebben het laag opgestoken, wat mooi bij de streplessjurk zou passen en een sluier in kon en een vlecht maakte het geheel wat romantischer. Door wat lossen plukjes werd het een mooi zacht geheel.
De make-up hebben we clean en minimaal gelaten. Een goede eyeliner en wimperstukjes maakte het af. Omdat Rianda een bril draagt moest ik daar wel rekening meehouden. Zo kan de make-up met en zonder bril er mooi uitzien.

Tijdens de proefsessie werk ik zonder spiegel en pas nadat ik klaar ben en tevreden mag je kijken.... dus pakte ik de spiegel.
Het bleef stil en toen ik lamgs de spiegel keek stond Rianda trots en met tranen in haar ogen zichzelf te bewonderen. Missie geslaagd als je het mij vraagt!

Op de trouwdag wilde we natuurlijk dit zelfde gevoel terug brengen en met de jurk aan voelde het helemaal compleet! Ook mocht ik de make-up bij mama weer doen, schoonzus kwam nog langs voor het haar en de moeder van Alex heb ik ook mogen stylen. Een drukke ochtend maar zo gezellig.
Nu hadden ze al gezegd dat Alex een lange jongen was en toen hij zijn bruid kwam halen kon ik dat met mijn eigen ogen zien, ruim 2 meter, die zouden wel een krukje nodig hebben bij het altaar ;)

Een prachtig stel! Check it out:
Fotocredits zijn voor Wianda Bonger 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten