BRUID IRIS || 30-6-2017

14-11-2017
Als een eenmans bedrijf kom je wel eens handen te kort en dan zijn collega's toch wel heel fijn! En dat werkt ook andersom zo. Door dat mooie netwerk kwam ik in contact met Iris.

Het lijkt erop dat mijn doelgroep bestand uit dames die graag andere helpen. Zo heb ik veel bruidjes die in het onderwijs werkzaam zijn en heel veel die in de zorg zitten. Zo ook Iris. Een arts! Bijna dan, na de bruiloft zal ze met haar co-schappen beginnen.
Tijdens de proefsessie kwamen daar mooie verhalen uit. Zo zag ik hele afleveringen van Grey's Anatomy voorbij komen. Maar niet voor de eerste keer hoorde ik dat het niet helemaal zo in real life gaat....

En natuurlijk zal ze dan gelukkig getrouwd zijn met Rèmon, dus dan hoef je niet in de voorraad kast met McDreamy te zitten ;)
Tijdens de proefsessie mocht ik kennis maken met Rèmon, hij werd wel even het huis uitgezet. Hij kwam terug met broodjes, maar wel iets te vroeg. Middels een ingewikkeld 'blinden' spelletje.... ogen dicht verwisselen van kanten, kon hij zich naar het balkon begeven waar hij nog even heerlijk in de zon kon zitten. Ze wilde het graag een verrassing houden voor elkaar.

Iris bezit van zichzelf prachtig krullen. Dan zou je denken, dat scheelt een krultang, maar nee hoor. Zelfs krullend haar krul ik. Zo kan de krul er nog beter uitkomen en heel belangrijk het pluis gehalte omlaag brengen. Met het haar moest ik verder rekening houden met een lange sluier.
De jurk heeft een prachtige lage achterkant. Die wilde we niet onder het haar verstoppen, dus werd het een laag opgestoken kapsel.
De make-up hielden we zo natuurlijk mogelijk. Iris draagt niet allerdaags makeup dus dan moeten we niet opeens een dikke laag erop doen. De bloemen zou een mix van verschillende bloemen en kleuren worden. Dit wilde ik terug laten komen in de lipstick. Een goede eyeliner naast de wimper stukjes geeft de ogen de prachtige uitstraling!

Het huwelijk vond plaats in Almen, landgoed Ehzerwold. Het was die ochtend dan wel even een stukje rijden maar een prachtige rit. En wat een prachtige plek om te trouwen. Ze hadden daar al met een deel van de gezinnen geslapen. Hoewel de nacht niet veel rust had gebracht, gingen we na een snel ontbijt aan de slag. Koffie mee onder de arm.
Ik mocht ook de make-up van de mama verzorgen en het haar van haar zusje. De hele ochtend was het een gezellige drukte door de hotel kamer heen. Schoonmoeder die in en uit liep en de fotograaf was er ook gezellig bij. Wat hebben we gelachen. Ik heb ook de bruidegom nog even voorzien van een poedertje.
Heel leuk om niet bij elkaar maar wel dicht bijelkaar om te kleden en elkaar dan te zien.

Deze week kreeg ik deze prachtige foto's.
Liefs Cynthia💋

Geen opmerkingen:

Een reactie posten