BRUID ELS || 4 augustus 2017

5-12-2017
Els is precies mijn voorbeeld waarom je kiest voor een ervaren bruidsstylist ;)
We waren al wat aan het heen en weer mailen, geen probleem uiteraard, meerdere offertes opvragen, proefsessies hier en daar, heel goed. Bekijk je opties.

En dan krijg je de email of ik een proefbruidsmakeup wil verzorgen. Maar natuurlijk, graag zelf! Zo gezegd zo gedaan, op een heerlijke warme zomeravond mocht ik langs komen. Het moest zo natuurlijk mogelijk. Want zelf draagt ze niet veel make-up.
Mijn specialiteit!
As husband Maarten was er gezellig bij. En gezellig was het.
Niet elke man is er bij, maar vind het wel gezellig. Na ook zijn goedkeuring mocht ik ook op de trouwdag de make-up verzorgen. Wat doe je met je haar..... ja iets bij de kapper. Nu ik er toch ben, mag ik wat laten zien. En zo ging de gezelligheid nog even door en werd ze verliefd op het totale plaatje.

Ja je heb een ervaren stylist in huis, dan krijg je dan ;)

Een week later deden we al deze gezelligheid nog eens opnieuw! En wat maakte het speciaal....? Normaal zijn er wel ouders bij, zussen, vriendinnen
, fotograaf. Maar deze keer niet. Deze keer was het de as bruid en bruidegom samen. Punt.
De trouwkleding hadden ze ook samen geshopt, niemand wist wat ze aan zouden doen. Samen zouden ze naar de trouwlocatie gaan waar alle gasten zouden zijn en dan zou de first look zijn, voor de gasten. Hoe gaaf!
En gaafste.... ik mocht er smorgens bij zijn. Happy me. En een hele eer.

Er was koffie, er waren wraps met zalm. De sushi komt nog wel een keer ;)
Er was liefde, rust en pammetjes. O en de katten waren er ook. Wat hebben we gelachen. Heerlijk. Net zulke droge humor en zelfspot als ik.

Jaloers op Els haar jurk want er zaten zakken in!! I know right.
En het lieve bedankt kaartje heeft een plekje op de wand.
Thanks Els en Maarten voor jullie liefde en gastvrijheid.

Liefs Cynthia 💋
Fotocredits gaan naar: Marco Klompenmaker 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten