BRUID TAMARA || meer dan haar en make-up

12-12-2017
Op een regenachtige dag was ik smorgens vroeg al bij Tamara. Ze had de proefsessie gepland op dezelfde dag als de doorpas met de trouwjurk. Top idee!

Leef en Geniet dat was het thema, niet alleen van de trouwdag, maar van hun leven. Door het verlies van zijn vader was het maar al te duidelijk geworden hoe kostbaar tijd is. En ze gingen dat dus even goed vieren! En daar mocht ik een deel van uit gaan maken. Jeeehhh!!

Ik had al een heel pinterestbord toegestuurd gekregen, waarin een duidelijk beeld was te zien. Niet te strak, opgestoken, romantisch. En er moest een sluier in kunnen.
De jurk was echt waanzinnig. Glad, maar door een kanten'jasje werd het een totaal andere jurk. En bijzonder: hij was niet wit. Maar een zacht roze tint.
Het kapsel wat ze wilde paste dan ook perfect bij het plaatje.
Met de make-up hebben we de ogen er goed uit laten komen. Een smokey eye met wimperstukjes deed het perfect. De lippen niet te heftig, maar wel met een mooi kleurtje om hetbeeld compleet te maken.
Na deze gezellige ochtend, samen met de dochters van Tamara en Derk, de mama en schoonzus ging ik weer opweg naar huis en Tamara op weg naar haar jurk.

Nu was het die ochtend zo dat ik 'genoodzaakt' was om met onze andere auto te gaan 'baby' (Chevrolet Impala) en dat bleek niet onopgemerkt. Tamara heeft haar oog op de auto laten vallen. Of we er wel eens bruiden mee rijden, jazeker!
Na overleg met Derk besloten ze om voor onze auto te kiezen als trouwauto. Zo gezegd zo gedaan. Maurits als chauffeur erbij. En door de trouwkaart had ik nog wel een mooi idee voor de versiering.

Leef & Geniet, dat moest erop komen! Dus ik de dag ervoor ermee aan de gang gegaan. Omdat ik het weer in de gaten had gehouden wist ik dat het een droge trouwdag ging worden en hierdoor kon ik aan de buitenkant schilderen ipv aan de binnenkant. Savonds bedacht ik mij opeens dat het smorgens vaak wat vochtig is.... sta je dan om 22u00 een auto in te pakken met huishoudfolie 😂 maar het is goed gekomen!


Later die dag, van de proefsessie, kreeg ik een filmpje van Tamara in vol ornaat! En haar tranen spraken boekdelen, ze voelde zich prachtig! Geslaagd dus en dat hebben we op de trouwdag nog even dunnetjes over gedaan.

Eerst was Derk aan de beurt, want ja de mannen make-up doe ik steeds vaker. Beetje wax door zijn mooie krullen en opweg ging hij om even later terug te komen om zijn Bruiden op te halen. Er gingen nog wat 'getuigen/ceremoniemeester' en mama ondr de poederkwast en fohn door. Daarna was Tamara aan de beurt waarbij ook fotograaf Christiaan de Groot aanwezig was. Toen de jurk werd aan getrokken mocht ik ook nog een vlecht bij Saar maken. Het was een heerlijke ochtend, met de nodige zenuwen, wat traantjes, veel lachjes en er was koffie ;)

Ze hebben een geweldige dag gehad! En wij ook :)
Fotocredits zijn voor Christiaan de Groot - Mooibelicht Trouwreportages

Liefs Cynthia💋
#bruidsmakeup #westland #aanhuis #bruidkapsel


Geen opmerkingen:

Een reactie posten