Te gek! Maar werkt het ook tegen wallen?

Helemaal te gek!!
Eigenlijk moet je dit zelf voelen om te geloven.


- Aloe Activator bestaat voor 99,6% uit pure gestabiliseerde Aloe Vera Gel. Aloe Activator is een rijke vloeistof die enzymen, aminozuren en polysacchariden bevat. Vermeng de Aloe Activator en Mask Powder tot een weldadig, vochtinbrengend en reinigend gezichtsmasker.

En ja dat heb ik dus gedaan! Wat een super heerlijk masker. Erg jammer dat je het moet mengen vind ik zelf niet ideaal, maar ze maken het makkelijk. Je krijgt er een maatschepje bij, een mengschaaltje en een opbreng kwastje. Heerlijk, het tintelt.......

Op de verpakking staat dat je 10 tot 30 minuten moet ontspannen, je gezicht niet bewegen zodat het masker goed kan opdrogen. Ik heb het niet al te dik opgesmeerd, even met een boekje op bed gaan liggen en ja hoor, langzaam werd het masker droog. Het voelt alsof iemand je gezicht strak trek maar niet op een vervelende manier, maar op de manier die gewoon goed en fris voelt :D
Na 10 minuten ging ik het eraf halen, mijn gezicht zag mijn er zo uit:

Onder de douche alles eraf gehaald, het voelt zo schoon en fijn. Na het douchen heb ik alleen nog de serum op gedaan (waar ik ook echt absoluut gek op ben) Babyzacht huidje!!

En nu komt het: Op de Activator staat dat je het ook als een oogcompres kan gebruiken om de huid direct te verfrissen, verjongen en hydrateren! Wat ik lees: Dag Wallen!!
Dit ga ik morgenochtend dus gelijk testen. Ik kan niet wachten. Maar of dat werkt of niet, het zou een mooie bonus zijn, ik ben echt weg van dit product en zeer betaalbaar.

(activator: €13,31 en het masker €19,21)

Wordt vervolgd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten