Fleur, Sonya, Fleur, Sonya, Fleur of toch Sonya

Aloe Fleur de Jouvence vergelijken met Sonya Skin Care Collection.
Nou waar te beginnen... misschien gewoon het makkelijkst even de punten op een rijtje te zetten:

Uiterlijk van het product:
- Sonya toont zich chiq, wordt gelevert in een mooie doos het is en ziet eruit als een mooi luxe, goed werkend, product. Voelt alsof je een sultra duur merk heb aangeschaft. De flesjes en potjes zijn mooi, vrouwelijk en handig in gebruik.
- Fleur is sportief, ook in een erg mooie verpakkings doos, maar spreek een bredere doelgroep aan. Is voor zowel vrouwen als mannen te gebruiken. Dus is wat neutraler verpakt. en met neutraler bedoel ik tube met een logo

Verschil is er dus ook in prijs:
- Sonya is 166,- Daarvoor krijg je 5 producten (Aloe Purifying Cleanser/ Aloe Deep-Cleansing Exfoliator/ Aloe Refreshing Toner/ Aloe Balancing Cream/ Aloe Nourishing Serum) Mist helaas een masker.

- Fleur is 111,- Hiervoor krijg je 6 producten (Aloe Cleanser/ Rehydrating Toner/ Aloe Activator/ Mask Powder/ Firming Day Creme/ Recovering Night Creme/ een mengschaaltje/ kwastje/ lepeltje en spiegeltje) Heeft helaas geen scrub

Jammer dat de pakketten daarin niet compleet zijn, je kunt ook de producten los bestellen maar dan heb je de mooie luxe verpakkings doos niet.... Die verdwijnt toch bij de kranten of als speelgoed van de kinderen.... maar toch.

Inhoudelijk - ingredienten:
- Sonya bevat meerdere ingredienten, naast een hoge percentage Aloe Vera, bevat ze ook witte thee dat geeft een antioxidantwerking en een kalmerend effect op de huid. Geschikt om de huid jong te behouden en gehydrateerd als nooit tevoren
- Fleur is opgebouwd op basis van de meest zuivere aloe vera. Geschikt voor de gevoelige huid voor vrouwen en mannen (perfect ook voor de teenage huid!)

Dus dat is in het kort het verschil op papier.
Mijn ervaring is:

Ik vind Sonya geweldig! Hier kun je het nog lezen. Mijn huid werd zacht, het serium is super en na het wassen met de scrub voelt mijn huid niet alleen schoon maar je hoort het ook. Hoort het ook? Ja zeker, als je een oppervlakte in huis heb schoongemaakt... bijvoorbeeld een spiegel en daarna met je vinger er over heen trekt hoor je zo een ieieieieieiei geluid. Nou dat dus.
De dagcreme vind ik wat wat minder en die gebruik ik eigenlijk als nachtcreme omdat hij voor mijn gevoel niet snel genoeg intrekt.

Fleur is zacht en lief. Je gebruikt minder producten per keer. Het masker wat erbij zit in combinatie met de activator is eigenlijk al reden genoem om Fleur te omarmen. Wat een fantastisch masker. De Aloe Cleanser is zacht, daarna de Rehydrating Toner gebruikt, niet bijzonder en ruikt een beetje raar niet aantrekkelijk. In de ochtend gebruikte ik Firming Day Lotion en die is suup! Trek inderdaad gelijk in. Voor de nacht de Recovering Night Creme en ook daar heb ik niets op aan te merken. De producten zijn zacht, reinigen, verzachten, hydrateren.

Ongeacht wel product voor jou geschikt is, ik merk dat Aloe Vera en mijn huid dikke mik is.
Ik moet zelfs mijn mening herzin op de Eye Make Up Remover. Het leek alsof mijn ogen er droger van werden, maar na terug te stappen op mijn oude product ben ik direct weer op Aloe terug gevallen. Het reinigde beter en de schraalheid onder mijn ogen is weg.

Ik ben HAPPY, mijn huid ook!

Wil je ook ervaren wat de producten van Forever voor jou en je huid kunnen betekenen?
Geef je dan nu op voor een vrijblijvende workshop in Naaldwijk. Max. 6 personen per avond
Maandag 1 september of donderdag 11 september om 20u00

1 opmerking:


  1. Op deze online website van vanoutlet.nl zijn veel producten te vinden van complete set 4 gietijzeren tattoo-machines voor printers, camera's enz. Ze zijn allemaal in een echt betaalbare prijs.

    BeantwoordenVerwijderen