Laura: ' Wowwww!'

Als eerder vermeld heb ik wat vrienden en familie diverse producten laten testen en hier zijn wat reacties:

Bas - Aloe Gelly: Vroeg of ik wat had voor zijn 'verrotte voeten'. Na een dag smeren was het al super. Hij loopt de hele dag in dichte zware schoenen in de kas en door 2x per dag te smeren, voelde en zag hij al resultaat. " Dat spul van jou werkt best goed"

Laura - Aloe First: Laura verbrand euh... altijd, gezien het feit dat ze in spanje woont.... dus iets voor tegen die verbrande huid! De Aloe first helpt ook bij andere dingen zo blijkt uit deze app die kreeg. Gevalletje behoorlijk beach hair (ontplofte fohn): " Wowww! Had het ingedaan met nat haar (aangezien haar hoofdhuid was verbrand), meteen ook de haren zelf.... Nu het droog is, is mijn haar superzacht! En niet vet.... Dat zal een gewone aftersun creme wel doen."

Krista - Aloe zonnenbrand: Krista haar zoontje is allergisch voor ,bijna, alle zonnenbrand bescherming. Dus heb ik haar de Aloe zonnenbrand gegeven: "Hoewel mijn zoontje Marcus voor veel zonnebrand allergisch is, reageert hij helemaal niet op de Aloe Vera zonnenbrand"

Melanie drinkt nog steeds trouw haar gel en was dan ook blij dat ze op vakantie met de auto ging want dan kon ze het meenemen.

Jeehhh mensen helpen met een mooi natuurproduct. Love it!!

Zelf ben ik nog de Forever huidverzorging aan het testen en aan het vergelijken met Forever Sonya.
Ik ben er wel al over uit... maar daarover binnenkort meer!
Ook ik drink trouw mijn gel en ik kijk er gewoon naar uit om het te drinken. Al bijna een maand geen last meer van mijn buik. Voel mij er nog steeds super onder!!

Zelf benieuwd naar de producten van Forever?

Op maandag 1 september en donderdag 11 september 2014 om 20u00 in Naaldwijk geef ik een workshop met de Forever huidverzorgingsproducten.
Geheel vrijblijvend. Max 6 personen per avond. Meld je aan via info@cynthiaveenman.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten