Ik wil het, ik wil het, ik wil het!

Nu zul je denken, ach weer een leuk verhaaltje over de kinderen... kinderen die zeuren en zeiken omdat ze willen maar niet krijgen. Ja daar gaat het deels om....

Waarschijnlijk hebben mijn kinderen het temperament niet van een vreemde, maar als ik iets in mijn hoofd heb, dan wil ik het. NU!!

Nu is mijn laptop onverwachts heen gegaan :(
Nu ga ik echt niet mee in de computer tijdperk, als mijn computer het doet en werkt vind ik het allemaal prima, het nieuwste van het nieuwste nee dank je. Veel te ingewikkeld. Het liefst doe ik eigenlijk nog alles met pen en papier. De opzet voor mijn website bestond uit post-its, dit tot grote ergenis van de webdesiger :D Maar goed, ik kan niet zonder ivm met mijn werk, email, blog, boekhouding.... maar ook ben ik serie verslaafd en dat keek ik via mijn laptop.

Een nieuwe laptop dus, of eigenlijk een tablet....
Nu ben ik dus wat ouderwets. Ik naar een winkel en informatie in winnen, want ja iets kopen via het internet doe ik niet. Ik wil persoonlijk advies! Nou kennelijk is dat al te veel gevraagd aangezien het personeel net zo veel weet als wikipedia. Gelukkig heb ik ditmaal wel goed advies gehad. Dus toen ik na een nacht slapen wist wat ik wilde ging ik terug naar die winkel, want het dan online kopen na advies ingewonnen te hebben bij een winkel vind ik niet kunnen.

En wat denk je..... niet op voorraad. WTF daar kan ik niet tegen!! Het was namelijk niet alleen nu dat ik er last mee had. Schoenen die er niet zijn, die gave broek in de juiste maat, tv niet leverbaar. En dan vinden winkeliers het gek dat ze het niet kunnen winnen van de online wereld......
IK WIL HET. Als een kind van 2 wat uitgebreid in de supermarkt op grond gaat liggen schreeuwen en huilen. Ja daar zou ik nu zin in hebben, maar daar schiet ik ook niets mee op.

Even diep ademhalen!!
http://www.youtube.com/watch?v=V8rtJRlLdI8

Wat fijn dat er een winkel in Rotterdam hem wel op voorraad had. Dus ja mijn nieuwe speeltje is er waarmee ik alles kan wat ik wil.

Ik heb het!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten