BRUIDSMAKE-UP EN BRUIDSKAPSEL II Vivianne

10-1-2019
Het was een prachtige dag, 23 juni 2018, waarbij deze twee verliefde mensen elkaar het ja-woord hebben gegeven.
Vivianne en Rob, stoer, sportief, lief en romantisch. En dat zag je ook terug op de trouwdag. Met steigerhouten elementen, paars accenten in de bloemen en de sluier. Heel subtiel, heel feestelijk.
Er waren een hoop verrassingen die dag voor gasten en bruidspaar. Er werd dan ook al maanden heel wat gespeculeerd door de gasten wat er allemaal zou gaan gebeuren die dag.
Als visagist en haarstylist heb ik de privilege om wel alle ins en outs te weten. Deze informatie is uiteraard erg belangrijk met betrekking tot make-up en haar. Het heeft niets te maken met nieuwsgierigheid of alles willen weten.
Dus tijdens de proefsessie heb ik alles even uitgehoord. Was wel lastig, want de mama van de bruid was erbij dus die moest soms even wat dingetjes 'halen'.
Vivianne draagt normaal haar haar los met betrekking tot een feestje. Als fysiotherapeut moet het haar soms wel even in een staart. Dus ook voor deze feestelijke dag, om dicht bij haarzelf te blijven laten we het haar los. Natuurlijk is dit ook afgestemd op de jurk en door de boothals is dit prima te combineren.


De make-up is flawless. Als je niet dagelijks, of veel make-up gebruikt gaan we dit dus ook niet doen op de trouwdag. We hebben een beetje het paars laten terug komen in de oogschaduw.
Licht, zacht maar wel met een warme uitstraling. Stoer, maar romantisch!Een eerste verrassing was het trouwvervoer!! In plaats van 4 wielen en heel wat paarden kwam hij morgens vroeg de straat in gefietst!! Een old school - vintage - antieke bakfiets. Super gaaf
En alle dag gasten maar uitkijken naar een auto en speculeren wat ze hadden gekozen.
Komt er opeens een fiets de hoek om.


De trouwjurk paste ook perfect bij Viv en de dag. Tweedelig, maar was niet te zien want het sloot naadloos aan. Een barok boven kantje. Heel veel details! En de rok glad, klassiek super vrouwelijk en feestelijk. Af gestyld met fijne kleine sieraden.


Hij, in zijn prachtige blauwe trouwpak. Het paarse element in zijn das. In de bakfiets hadden ze ook paarse kussen gelegd. Het gaat om de details. De papa van de bruidegom heeft de bruidstaart gemaakt! Als ex banketbakker was die taak wel goed besteed! Zo leuk dat de mensen om je heen op die manier een prachtige bijdragen kunnen leveren.
Vaak vragen we om geld als cadeau, maar het eigenlijke cadeau, als je het mij vraagt, zijn dat soort dingen. Als je al zo lang samen bent en samen woont en dus eigenlijk al alles heb. Wat kun je dan nog meer vragen dan iets persoonlijks.
Ok√© een bruiloft kost best wat geld, dus als je er niets euh… 'persoonlijks' aan toe kan voegen, breng dan je portemonnee maar mee!!


De sluier!! Enorm! Ook een verrassing, voor de gasten, maar ook voor de bruidegom. Ik doe geen sluier aan. Nee ik wil ook geen sluier bij je zien. En dan zie je opeens deze enorme lila kleur sluier met paarse bloemen. Zo fout, zo over de top, zo geniaal dat hij wel mee moet.
En ja dus, na de first look, is de sluier meegegaan. Er werd gelachen!! En prachtige foto's gemaakt.

Toen ik De Lier langs een fotozaak liep zag ik dan ook deze foto. Ahhhh die ken ik. Alle foto's zijn gemaakt door Vakfotografie Q uit De Lier


En als klapper op de vuurpijl was de openingsdans! Geniaal. Ze begonnen achter een doek. Het werd een schaduwspel. Allebei van nature geen dansMariekes maar met vele lessen en veel oefenen hebben ze toch hun gasten weten te verrassen want niemand had verwacht dat ze een openingsdans zouden doen. En toen de dans klaar was....

GRAPJE
… Sprong het bruidspaar van achter de bar, op de bar! Want ze hadden een danspaar ingehuurd die de dans vanachter het doek heeft uitgevoerd. Wat een mooie verrassing en wat hadden de gasten het voor het kijken. I Love It.
Ze hebben een geweldige dag gehad en gevierd hoe ze zijn en hoe ze het wilde. En dat is hoe het zou moeten,

Liefs Cynthia#bruidsstylist #bruidsmakeup #bruidskapsel #demakeupcoach #aanhuis #oplocatie #Naaldwijk #Westland #bruidsstyling #Delft #DenHaag #Rotterdam #ZuidHolland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten