WEDDING WESTLAND II trouwen in het Westland

17-4-2018
Het is nu 6 maanden geleden dat we, Hilde en ik, de blog Trouwen in het Westland zijn begonnen. En wat een goede eerste 6 mnd hebben we achter de rug.

Tot nu toe hebben we iedere week een blog mogen plaatsen, waarin we een trouwleverancier uit het Westland voorstelde en hebben we Tips & Weetjes geplaatst.
Super leuk om te doen. Om op deze manier met andere trouwbranche leveranciers gesprekken te hebben. Onder het genot van een kop koffie kletsen we eigenlijk over veel meer dingen dan alleen de blog. En hierdoor worden er gelijk wat behoeftes aan het licht.
Van zowel de leveranciers als van bruidsparen. En daar kunnen we dan op inspringen en elkaar helpen. Ik krijg daar energie van.

We begonnen de blog als een blogpost. Maar sinds een aantal weken hebben we een echte website.
Ziet er net even wat professioneler uit. Check it out!
www.weddingwestland.nl

Inderdaad we hebben de naam iets aangepast. Trouwen in het Westland gaat door als Wedding Westland - Trouwen in het Westland. Bekt wel lekker al zeggen we het zelf.
En bij een nieuwe website en verandering in naam hoort dan ook een logo, het moet niet gekker worden :)

Dus bij deze, tadaa. het logo van Wedding Westland

Het trouwseizoen is begonnen! Meestal is deze van Maart tot eind Oktober. Maar daarna staat er dus nog meer mooie idee├źn op het programma. Zo leuk.
Zo hebben we oa BeachLine Beach aan het woord over trouwen op het strand. 
Wedding Planners HappYes en Naomi vertellen over het voordeel van hun werk.
Tips en Weetjes over het kiezen van trouwringen, gevolgd door een interview met Juwelier Zwinkels uit Naaldwijk. Mijn collega Sandra van Uffelen komt ook aan het woord. Trouwvervoer door het Westland heen. Lekkere taarten. Verschillende fotografen met allemaal een eigen stijl. Eigenlijk is alles mogelijk. Ach lees snel maar op de site!

Nu hebben we Leveranciers, Tips & Weetjes en nu ben ik zoek naar Bruidsparen die in het Westland zijn getrouwd. Zodat we hun ervaring met Leverancier kunnen  horen, maar ook de ervaring van het trouwen. Je kunt de beste tips aan een ervaringsdeskundige vragen. 

Dus ben je iemand, of ken je iemand die in het Westland is getrouwd, je hoeft niet perse in het Westland te wonen maar het is wel leuk als je meerdere Westlandse leveranciers heb gebruikt en als je een echte Westlander ben. Vind je het leuk om je verhaal, foto's en/of film te delen op de blog met andere bruidsparen en je ervaringen te delen? Dan hoor ik graag van je.

Het maakt niet uit hoe je bent getrouwd in het Westland. Met alles erop en eraan, van morgen vroeg tot receptie en avondfeest. Of net als ik gratis, maar later nog gevierd met een lunch of diner? (oke het feest moeten wij nog steeds geven *schaam*) Of had je een avond ceremonie? Heb je het een heel weekend gevierd, of doordeweeks. Met 500 gasten of 5? Was het 15 jaar geleden of 5 weken.
Vertel het ons. 

Hoe werkt het? Mail en dan stuur ik je interview vragenlijst toe. Deze kun je samen invullen. Samen met wat beeldmateriaal zoals foto's of misschien zelfs een film stuur je dan terug en dan zie je jezelf terug om op de blog. Sowieso erg leuk om samen nog even de dag te herbeleven.... 

Contact kan via weddingwestland@gmail.com
Andere tips of suggesties mag je hier ook kwijt! Wat wil je als aanstaande bruid willen lezen? Meer zakelijke dingen zoals verzekeringen of notaris papieren? Of meer over de mogelijkheden van trouwen op een boerderij of een kant en klare locatie? Trends? 


Veel leesplezier en ik hoor graag van jullie. Wedding Westland - Trouwen in het Westland op de kaart!
Liefs Cynthia 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten