Bruid Nancy II Schoolpleinmoeder

10-4-2018
Cynthia, Mede door jou is onze dag onvergetelijk geworden met mijn mooie haar en make up straalde ik op onze bruiloft. Ook wist je mij op meerdere dingen te attenderen over hou een bruiloft eruit zou kunnen zien. Professioneel en gezellig je wist het allemaal in een pakket te doen voor ons heerlijk.
Liefs van Ons

Dit is de review die ik kreeg van Nancy, samen met deze prachtige foto's van Anouk Raaphorst - I Shoot Love.
Je snapt vast wel hoe blij ik daarvan wordt. 

Schuldig
Misschien heb ik een beetje schuld in dit huwelijk.
Sinds 2 jaar ben ik 'een moeder op het schoolplein'. Ja inderdaad ik kan mij heel goed vinden in de nieuwe serie Luizenmoeder. En ja, het is allemaal waar en ja het gebeurt ook echt. O en ik heb zo een Facebook test gedaan waaruit bleek dat ik een Nancy ben. 
Maar goed, op het schoolplein klets ik dan ook graag met andere. We delen in 3 minuten, terwijl we voor het raam naar onze kinderen staan te zwaaien als een stel apen in de dierentuin, lief en leed. We zitten tenslotte in hetzelfde schuitje. 
Maar goed, dan hebben we het dus over werk en ik vraag graag even na of iedereen al getrouwd is. Zo nee, hoe ik kan helpen dat ze dit dan toch gaan doen. 

Als zelfstandig ondernemer is netwerken en dus 'zoeken naar werk' een onderdeel. ;)

Dus Nancy liet weten dat er wel trouwplannen waren, maar die stonden een beetje stil. Nou we hebben dat vuurtje even aangewakkerd! En zo kwam dus een aantal maanden later de vraag wanneer ik beschikbaar was. Kijk het huwelijk wordt ook nog eens om mijn beschikbaarheid gepland. 
Ach ik maak het mijzelf maar wijs dat ik best een handje erin had.

Matching Jurk en Haar en Make-up
Hoewel ze niet dacht om in de eerste de beste winkel te slagen voor de jurk bleek dit toch wel zo te zijn. Het berichtje dat de jurk gevonden was had ik dus ook al in de pocket.

De jurk paste haar perfect. Strak aan de bovenkant en langzaam uitlopend naar de onderkant. Kant, een schouderbandje, sexy back. De jurk had het allemaal. Ze wilde graag haar lange haren in een vlecht, maar dan natuurlijk wel met een 'Cynthia Stijl' ofwel, zachte krul voor textuur en een mooie losse nonchalante, maar toch wel een bruidskapsel vlecht. Dus dat. 

En met de make-up hebben we ons voornamelijk op de ogen gericht. Een mooie zachte smokey eye, met een donker bruine eyeliner. Wimperstukjes en goed wat (waterproof) mascara deed de truc. Een nude lipstick voor de finishing tough. Hoewel we in de eerste instantie wat meer voor ogen hadden, bleek toch het, blijf dicht bij jezelf weer precies wat we nodig hadden. Jij 2.0!

In de ochtend
Kon ik heerlijk op de bakfiets naar Nancy. De meiden hadden er allemaal zin in, want Bente en Romy liepen er gezellig bij. Ze mochten ook eindelijk hun mooie jurkjes aan en de schoenen werden uit de kast gehaald. 
Het was heerlijk relax en de sfeer was voornamelijk, wij hebben er zin in! En zo is de rest van de dag ook geweest.

Dank je wel Nancy voor de review, de foto's maar natuurlijk ook voor weer een mooie nieuwe ervaring en de goede gesprekken! Tot op het schoolplein.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten