BUID CORRINE II De banaan ligt daar

24-4-2018
"De banaan ligt nog daar"
Op 23 maart 2018 trouwde Corrine met haar Martijn. Samen met hun zoontje Lars gingen ze een prachtige dag tegemoet. De dag begon bij haar ouders thuis, samen met de zussen. Het was al vroeg gezellig en hebben veel gelachen.

Romantisch, zachte bruidskapsel met verse bloemen


Vooraf hadden we ook al veel contact. Sommige bruiden hebben dat nodig en daar sta ik ook zeker voor open. Twijfels of gewoon even sparren ook dat hoort bij mijn baan vind ik.
"ik mocht je stalken tot aan mijn bruiloft toch...." Dat soort app-jes wordt ik eigenlijk heel blij van.

Gevalletje je moet er bij zijn, maar je kent misschien wel de teksten "the eagle has landed"
"De geit is gemolken" En zo hadden wij die ochtend: "De banaan ligt nog daar."

De banaan ligt nog daar

Gevalletje van ene beetje zenuwen en niet kunnen eten, maar wel willen eten, tja wat ga je dan eten als je bij de gedachten al misselijk wordt. Het antwoord werd een banaan. De banaan is niet gegeten maar was wel een rode draad door de ochtend heen en de fotograaf was zo goed om er dan ook een foto van te maken.

De jurk van Corrine was een prachtige a-lijn, strapless. Romantisch en zwierig. Om dit alles een mooi romantisch geheel te maken hebben we het haar laag opgestoken. Zachte krullen en verse bloemen. De make-up hebben we ook een fris geheel gemaakt, licht roze en pastel perzik. Op de lippen zit de prachtige kleur nr 26 van Make-up Studio. Net even een wat 'pittiger' kleur om het een mooi geheel te maken. De bloemen waren namelijk ook allemaal met zachte pastel tinten en het pak van Lars was een stoere donker blauw waardoor we hebben de balans krijgen tussen Romantisch en Stoer.

Low updo - Bride Badjas

De lipstick die van het zachte een beetje pit toevoegd

Door wimperstukje en een goede laag mascara komen de ogen goed uit 'de verf'


Martijn is namelijk Militair, hoewel hij graag in een officieel uniform wilde trouwen ging dat met zijn lengte van 2.06 helaas niet. Zo heb ik geleerd dat de uniformen die worden gedragen bij ceremoniƫle gelegenheden maar 1 maat zijn en de militairen die ze dragen ook. Zo wordt ik bij iedere klant ook weer wat wijzer! Maar zijn trouwpak vond ik een prachtig "uniform".

Ik mocht ook de haren van de zussen temmen. Bij beide heb ik een klein beetje gipskruid in het haar gedaan. Dit was in plaat van een corsage. Ook een goed idee.
Om 10u00 ging de hele bruidsstoet on the move! en was het voor mij klaar.
Ik had die dag nog een afspraak die ik niet mocht missen

De verjaardag van de boys! Deze dag staat namelijk ook bekend als de dag dat mijn jongens jarig zijn. Ze werden al weer 6 en trakteren op school hoort daar bij!
Een geweldige feestdag dus!

2 weken later kreeg ik al weer een app met een prachtig compliment en geweldige foto's! Dank je wel Corrine voor de mooie herinneringen!Hoi Cynthia. ik wil je graag nog een keer bedanken voor het super mooie kapsel en make-up! Ik was er heel erg blij mee en kreeg er ook veel complimenten over :) 

Liefs Cynthia
Fotocredits zijn voor RL photographics

In de trouwauto

Dreaming

First Look, Happy, Love

Geen opmerkingen:

Een reactie posten