TROUWBEURS || Love and Marriage Rotterdam 28-29 oktober

26-9-2017
Het eind van het trouwseizoen is in zicht! En dat betekend dat het weer tijd is voor de bruidsbeursen.

Ik ben gek op deze bruidsbeurs, het is de enige waar ik aan deel neem. En daarom dus de leukste. Ik heb het over de Love and Marriage Beurs in de Van Nelle Fabriek.
28 en 29 oktober sta ik daar met de gezelligste deelnemers om de nieuwe bruidsparen welkom te heten in de wereld van Trouwen.

Waarom ga je een bruidsbeurs bezoeken?
Gefeliciteerd, je bent ten huwelijk gevraagd, je bent verloofd, je heb trouwplannen. Je wordt dus nu bij een club en zoals bij iedere club hebben mensen 'goed advies' voor je. Het is dan fijn om even te gaan praten met de expers en die kom je tegen op een beurs. Het is voor ons een 'routine' het trouwen en dus kunnen we je goed adviseren en inspireren.
Wellicht heb je wel al een hoop op een rijtje of ben je net begonnen. Heerlijk om dan even rond te neuzen op een beurs waar je gelijk kunt zien wie er achter een bedrijf zit. Passen deze personen wel bij jullie en zijn ze beschikbaar om je te helpen.

Ik en mijn 'team' zullen klaar voor je staan. Uiteraard kun je ook voor een mini proefsessie plaatsnemen. Kun je direct horen wat wel en niet te doen. En gewoon gezellig kletsen. En ook dit jaar geef ik 2x2 kaartjes weg.

Win
Wat te doen! Mail info@cynthiaveenman.nl met daarin je naam en je trouwdata en woonplaats en aan het eind van de week maakt ik de winnaar bekend.
Je kunt zelf kiezen of je zaterdag of zondag komt of dat je met je partner komt of vriendin of tante of oma....


Check de website van trouwplannen.nl kun je zien welke deelnemers er nog meer zijn. Daarnaast is er ook genoeg te eten en te drinken! Fijne muziek en veel te beleven. Ofwel ga je trouwen dan is dit the place to be!

Ik hoop je daar te zien!
Liefs Cynthia 💋

#trouwbeurs #trouwplannen #bridetobe #bruiloft

Geen opmerkingen:

Een reactie posten