SPOTLIGHT || Fotograaf en feestlocatie

8-8-2017
Graag wil ik de komende tijd wat trouwleveranciers als tip geven. Er is veel op het gebied van trouwen, mijn netwerk is groot, wellicht kan ik je helpen met kiezen.

Vandaag wil ik het hebben over 2 fotografen, waarvan ik het werk erg mooi vind. En een feestlocatie. Hoe ben ik met ze in aanraking gekomen;

Een tijd geleden werd ik benaderd door een fotograaf, uit 'het westland, we hadden al eens eerder contact gehad om even kennis te maken. Dat ging nu gebeuren in mijn Salon, ze had mijn hulp nodig....

Dus ik deed mijn cape om en pakte mijn wapens ;)
Normaal staat Elise zelf achter de camera. Een zeer talentvolle weddingfotograaf! Prachtige compleet beeld met mooi detail. Echt een aanrader, check haar website hier!
Maar ze ging nu voor de camera staan. Samen met haar man werkte ze mee aan een styled wedding shoot. En, nou kijk maar zelf, ze doet het goed voor en achter de camera!
(Bruidsmake-up en bruidskapsel door mij ;))
De fotograaf die achter de camera zou staan is Jessica van www.you-photo.nl. Hoewel we elkaar nooit in het werk zijn tegengekomen ben ik wel fan van haar werk! Zacht, romantisch en oog voor detail. Ze had het prachtige Meijendal in Wassenaar als locatie gekozen.

Een prachtige keuze. Ik heb er zelf al een keer wat fotoshoots gehad en een trouwfeest. Je kunt er heerlijk wandelen, spelen. Weide, heide, bos, zand, water. Daarbij staat ook een super gezellig 'boederij' cafe. Waar je lekker binnen of op het terras kunt chillen omder het genot van een hapje en een drankje, Het heeft alles!! Ik raad je aan er zeker een keer naar toe te gaan. Wellicht is de dit wel de locatie voor jullie trouwfeest!

Na afloop kreeg ik prachtige foto's van de shoot. Wil je meer zien!? Je kunt via deze link de blog van Jessica lezen.

Bevalt deze tip, wil je een van deze leveranciers als jouw trouwleverancier. Contact ze dan en check hun beschikbaarheid, vergeet niet de groetjes van mij te doen ;)

Liefs Cynthia 💋

#bruiloft #trouwen #bruidsstyling #blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten