TROUWJURKEN PASSEN || met de zussen

2-5-2017
'Ben jezelf getrouwd?' Is een vraag die ik veel krijg. Ja.... maar iets anders dan dat jullie gaan doen :) Het was een donderdagochtend 9u00, 18-10-2010, ik had een spijkerbroek aan en hij ook. En om 9u05 stonden we weer buiten en zijn we gaan werken 😂

Maar we willen graag nog een feest geven.... ook al is het bijna 7 jaar geleden....
Afijn ik dwaal af.
Een echte trouwjurk heb ik zelf nooit gehad, ik heb er al heel veel gezien en het mooiste vind ik het verhaal erachter.
Was het liefde op het eerste gezicht?
Had je het 'say yes to the dress' momentje?

De verhalen varieren, maar dat ze wisten dat dit hun jurk zou zijn dat voelde ze! Ik geloof er ook wel in, maar heb het dus niet zelf ervaren.

Toen ik 16 was en op de visagisten school zat zijn we een keer naar de Honeymoonshop in Rotterdam gegaan, aangebeld en gevraagd of we mochten passen.... nou we werden nog net niet met een schop onder onze kont weggestuurd. Je moet een afspraak maken en je trouwdata doorgeven.

Dus je gaat niet of voorlopig niet trouwen, maar het passen van trouwjurken staat nog wel op je lijstje... verzin je een list, ga je een trouwdata en een man verzinnen en daarna met een zielig verhaal afbellen.... of....

Ga je naar Apeldoorn waar je for the fun, echte trouwjurken kan passen.
Nou dat is wat ik heb gedaan! Mijn partners in crime: mijn zussen, ook nooit een trouwjurk gepast. 15 april: Tijd voor een Roadtrip op naar Yalisa bruidsmode, waar Suzanne de eigenares is. We zijn elkaar al een paar keer tegen gekomen in de branch, beurzen, netwerken. Dus super leuk om het bedrijf ook eens te zien.

Onder het genot van een glaasje bubbels, koffie/thee en allemaal lekkers legde ze uit wat de bedoeling was.
Regel 1: We mochten alles passen.
En Go!

Ze helpt met het uit en aankleden. We hebben denk wel zo een 5, 6, 7, 8 jurken gepast. We hadden 3 uur de tijd en we hebben absoluut niet het idee gehad dat we werden opgejaagd of weggekeken. We hebben gelachen en relax gedaan. Dansen en springen in de jurken. En we mochten een hoop foto's maken. Het was echt heel erg leuk.
Echt een aanrader! Voor een meiden uitje, vrijgezellenfeest of gewoon omdat het kan!


Of ik mijn jurk heb gevonden?
Nee, ik heb niet mijn jurk gevonden, maar ik heb wel mijn mening bijgedraaid. Zo dacht ik dat een volledig kanten, aangesloten, jurk met schouderbandjes het helemaal zou zijn.... maar toen ik hem aantrok was het toch liefde op net eerste gezicht. Ik heb gedansd in wijde jurken en diverse kleuren geprobeerd. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook de zussen hebben niet de droom jurk gevonden, maar er zaten wel een paar potentionele tussen :)

Ook vind ik het leuk dat ik nu een beter idee heb wat mijn bruiden hebben meegemaakt. Al is het maar een fractie omdat het niet voor het echt was. Maar toch om zo te staan tussen al die jurken en ze aan te raken en ze te passen. Het is toch een meisjes droom die uitkomt.

Zal ik ooit een trouwjurk kopen en dragen, voor ons feest of toch een echte ceremonie? Nee, daar ben ik het type niet voor. Zal ik een mooie jurk dragen als we een feest geven, tuurlijk! Heb ik spijt van het 'gratis' trouwen?
Absoluut niet. Het past niet bij ons.

Dat maakt mijn werk nog leuker. Ik mag bij bruidsparen aanwezig zijn, die hebben besloten om hun liefde grootst te vieren voor vrienden en familie. In prachtige kleding en setting. Dat maakt mij blij, backstage genieten, van hoe andere genieten!

Big sis Monique, strepless kort aan de voorkant

Monique: Elsa jurk, strepless, prinses

Monique: wit, strepless met sluier

Lil Sis Melanie: blush peach strepless
Twins? 

Even met ze 3e, ja ze hadden ook mijn favo kleur: zwart

Ja er kan ook in gesprongen worden

Sisters 💋

RoadTrip Selfie

Momenteel is het hier meivakantie en zijn wij er even een weekje tussen uit. Hoop dat ik nu in de zon zit. Voor diegene die nog vakantie hebben: fijne vakantie nog en voor de rest, fijne week!

Liefs Cynthia 💋

#bruidsstyling #bruid #beauty #blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten