28-4-2017 || 2 trouwerijen

16-5-2017
Meerdere trouwerijen op 1 dag is niet uitzonderlijk. Maar een bedrijf kan er maar zoveel op een dag helpen. Ik met al mijn personeel.... me, myself and I, zit dus al snel vol.

Gelukkig heeft iedereen zijn eigen tijdschema, de ene begint vroeg en de andere later :) Jeehhh voor mij en voor jou, want dat betekend dat ik meerdere bruiden op 1 dag kan stijlen!
Zo ook 28 april 2017. De dag waarop Lara trouwde, maar ook Frouktje (nee geen spelfout, ik weet het, ik sta erom bekend niet heel netjes nederlands te typen ;), maar zo schrijf je het echt, zal zo toelichten)

Ik begin de dag bij Lara, samen met haar mama en hondje Jazz. Een goed begin van de dag, koffie en een tafel vol lekkers en grapefruitsap.Tijdens de proefsessie hadden we al een mooie blauwdruk gemaakt. Lara wilde graag laag opgestoken haar, met een vlecht. Dat zou perfect passen bij haar A-lijn jurk, met kant, heel romantisch. Door het haar wat losje rondom het gezicht te laten, geen glad straks kapsel, maakte het een mooi zacht geheel.
Normaal draagt Lara niet veel make-up dus een naturel make-upje, check.
Een egale huid, waar wel de sproetjes doorheen komen. Zachte oogschaduw en wat extra wimpertjes voor open frisse ogen. Een roze tint lipstick, passend bij het 'thema'.

Funfact: Lee is engels, zijn ouders wonen nog in Engeland en er waren dus wat mensen overgekomen! Altijd leuk. De hele ceremonie zou dan ook plaatvinden in het Engels. Hondje Jazz bleef thuis, die vind een grote mensen groep maar niets. De ringen zouden nooit aankomen :) gelukkig waren er diverse 'dogsitters' om te zorgen dat ze niets tekort kreeg deze dag.

De bruiloft zal plaatsvinden bij Herberg Vlietzicht, incl een boottocht en ja het weer werkte perfect mee! Ingeborg van Brugge kwam foto's maken. Erg gezellig en ze maakt prachtige foto's.
Op mijn weg naar buiten kwam ik de bruidegom tegen. Lee, in een prachtig pak, met een mooie boeket, opweg naar zijn bruid.
De gezonde spanning, de ik-heb-er-zin-in, zweefde door lucht, heerlijk!

Bruidsstyling, haar en make-up door Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling
Foto: Cynthia Veenman

Bruidsstyling, haar en make-up door Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling
Foto: Cynthia Veenman

Bruid en mama van de bruid, met in haar handen de trouwfoto van haar ouders
Bruidsstyling, haar en make-up door Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling
Foto: Cynthia Veenman


Check ook even mijn vlog #5 waarin je een before and after filmpje vind van Lara!


En op naar de 2e bruid van die dag. Vroeg opstaan is niet voor iedereen weggelegd, dus is trouwen op een later tijdstip ook een optie!
Bij de mama van Frouktje melde ik mij, waar ik gelijk aan de slag kon met de moeder van de bruid. Frouktje was nog bij de kapper.

Ja inderdaad dat kan ook, uiteraard verzorg ik het liefst haar en make-up, maar het moet niet. Of alleen make-up of alleen haar kan ook gewoon!

Mooi om te weten; Frouktje is vernoemd naar haar oma en ze trouwen op de trouwdag van diezelfde oma. Dat wisten ze niet eens. Hoe gaaf is dat. Soms zijn dingen gewoon om zo te zijn :)
Het huwelijk ging plaatsvinden in het musea van Vlaardingen, een zeer bijzondere locatie! En dat was niet het enige speciale aan hun dag:
- een goede vriend van hun heeft het ceremonie praatje gedaan.
- er was gekozen om geen trouwboeket te doen of uberhaut iets met bloemen, dat was voor mij ook een 1e keer.
- ze had in de hoepelrok van de jurk lichtjes gedaan

Hoe gaaf is dat, past precies in mijn straatje.
Ooit had ze een prijs gewonnen voor mooiste kostuum, waarbij ze een lampenkap met lampjes in haar haar had gedaan, dat viel wel op.
En dan nu de lichtjes in haar rok, ik vind het geniaal!

De make-up is natuurlijk aangezet, net even wat meer eyeliner en met een paar wimperstukjes heb ik de nadruk op de ogen gelegd. Zacht roze tinten in de oogschaduw en op de lippen brachten de eenheid met de jurk. Die versierd was met kantenbloemen in een prachtige blush, roze kleur.
Voor 1 dag prinses, dat was de droom en die is uitgekomen.

En terwijl de bruidegom, met zijn blauwe pak en roze hartjes kousen en vlinderdas, in de gang stond te wachten :) trok ze dan eindelijk de jurk aan!
Hij was wat vroeg. Je kan er maar zin in hebben!

Zo, high van de liefdesdampen, was het dan tijd om voor mij naar huis te gaan.
Ik heb het leukste werk :)
Ik hoop dat ik ook bij jou aanwezig mag zijn om je plaatje compleet te maken.

Liefs Cynthia 💋

Bruidsmakeup door Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling
Foto: Cynthia Veenman
Bruidsmakeup door Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling
Foto: Cynthia Veenman

Bruidsmakeup door Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling
Foto: Cynthia Veenman
#bruidsstyling #bruid #beauty #blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten