BLOG || en nu ook vlog - youtube

Bedenken dat je gaat bloggen en het daadwerkelijk doen.... bij mij zat er zo een jaar tijd tussen. Soms moet je het gewoon doen!

En dan is er nu ook het vloggen! Ik wilde dit ook al heel lang. (de tellsell passie is altijd aanwezig!) En ook nu dacht ik opeens; gewoon doen!
Dus afgelopen donderdag heb ik de eerste vlog online gezet. Met poep tussen mijn bilnaad hield ik in de gaten hoe de reacties zouden zijn...
Nog niet gezien, geeft niet, hier kun je hem nogmaals bekijken:Nou dat vraagt om meer toch! Leuk! Zo kan ik je nog beter laten zien hoe het is om in mijn schoenen te staan. Ik neem je mee tijdens mijn werk. Ik wil proberen om zoveel mogelijk 'achter' de schermen van het vak Bruidsstylist in beeld te brengen.
Van administratie en inkopen, tot proefsessie en de trouwdag. 
Op locatie, in de auto of op de fiets. Ik hoop het jullie allemaal te kunnen laten zien.

Momenteel gebruik ik nog de camera op mijn telefoon en ben ik wat apps aan het testen om het 'aan elkaar te plakken'. Eigenlijk had ik dat ook moeten filmen.... achteraf gezien is het filmpje opnemen het makkelijkste wat er is. Wat heb ik gescholden en dingen vervloekt. Het duurde ook allemaal zo lang....
Oefening baart kunst.... dus bij deze; vlog nr 2
Ik heb tijdens het monteren zo hard gelachen, voornamelijk met mijzelf dat ik niet tot donderdag kan wachten om je deze te laten zien. Ik hoop iedere donderdag een vlog online te zetten, mits alles gaat zoals het moet gaan.

Wat kun je dus verwachten:
100% ik, 1 take, geen script, geen do-over. Met echte klanten, echte situaties, soms grappig, soms serieus, soms prachtig en altijd met een vleugje sarcasme.
Bruiden, workshops, shoots, behind the scene maar ook wat ik doe als ik niet aan het werk ben, leuke dingen zoals een bezoekje aan de tandarts :)
Ik hoop je te kunnen informeren, inspireren en entertainen!

Volgen? Ja graag!
Want bij een vlog hoort een youtube kanaal, klik hier
Maar ook via facebook kun je op de hoogte blijven! 
Heb je ideeën, tips of complimentjes, ik hoor ze graag.
Natuurlijk stop ik nu niet opeens met bloggen. Het op 'papier' zetten vind ik ook nog steeds erg leuk en ik ben nog lekker aan het testen met het filmen.

Nou zonder verder oponthou:
Hier ook gelijk vlog 2:Dank jullie wel!
Liefs Cynthia 💋

#bruidsstyling #bruid #beauty #blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten