BRUILOFT INSPIRATIE || is overal en heel dichtbij.

Vanaf het moment dat je verteld dat je gaat trouwen wordt je gebombardeerd met tips en ideeen. Viavia, tijdschriften, beurzen, blogs, pinterest, enz.

Als creatieve geest vind ik in alles inspiratie. Al zittend op een terras kijkend naar de winkelende mensen begint mijn hoofd zich te vullen met ideeën; patronen op kleding, make-up gebruik ed.
In een liedje, in een wandeling door de bossen.... soms volstaat een standaard pinterest plaatje niet.... en wordt het tijd om zelf wat te creeren.

Naast mijn passie voor mijn vak, zijn series kijken een verslaving die het zelfs nog zou kunnen winnen van de koffie, bijna.... don't test me :)
En vanwege mijn liefde voor het buitengewone, het ongewone, het duistere, het supernatuurlijke wordt ik vaak geinspireerd door het andere.
Als je het nog een beetje kunt volgen 😂
Ik neem het je niet kwalijk soms weet ik zelf niet meer waar ik het over heb.

Wat ik probeer te zeggen is dat inspiratie soms naast je ligt, in een hobby.
Zo sprak ik laatst een bride to be, allebei zijn ze helemaal maf van sporten. Een traditioneel huwelijk (jurk, locatie, eten) was niet aan hun besteed. Zo wordt er een heus voetbaltoernooitje georganiseerd op de trouwdag, hesjes laten drukken in de teamkleuren van het bruidspaar, omkleedruimtes, handdoekjes en speciaal bedrukte bidons aan alles wordt gedacht.
Met dat soort kleine details maak je je bruiloft zoals jullie zijn.
Kun je geen trouwvervoer vinden, heb je niets met auto's.... ga je toch lopen, of met de tram, of op de fiets, of op je paard....
Hou je niet van dansen? Een groot dansfeest hoeft niet, lekker lang dineren met goed eten en lekkere wijnen.

Natuurlijk wil je het allemaal, maar de dag is niet langere dan andere dagen. Kies! En maak het je vooral niet te moeilijk. Dat bedoelen we met blijf bij jezelf! Sta je graag in de belangstelling of wil je alles, doe het dan!
Wil je liever met alleen 'daggasten' jullie liefde vieren, go for it.

Dus blijf bij jezelf en als je door de bomen het bos niet meer ziet.... maak dan eens een strandwandeling of neem een douche (daar krijg ik vaak de beste ideeën :))
Schrijf eens in een paar woorden op wat belangrijk voor jullie is. Wat zijn jullie gezamelijke interesse, waarom/ waar zijn jullie verliefd geworden, hoe kun je dat laten zien aan jullie vrienden en familie.

Een trouwkaart met een wintersportthema, ook al trouw je in de zomer....
Gek op humor, laat je trouwen door een comedian.... of Elvis :)
Bruidsboeket vol viooltjes, niet omdat je ze mooi vind maar omdat hij die op jullie eerste date heb gegeven.

Geukkig wordt er een hoop in mijn series gefeest, gevierd en getrouwd. Zo heb ik een compleet plaatje om inspiratie uit te halen, hieronder wat van mijn serie inspiratie (het is wel wat ouder, maar ach als je er wat in moois inziet is zal hetnooit out of style zijn.)

Succes.
Liefs Cynthia 💋

Hayley - the Originals - trouwt met Jackson

Shadow Hunters - Bruiloft - film, niet de serie

Vampire Diaries - Stefan & Caroline - eindelijk!

Twillight - Edward & Belle - love the dress
#bruidsstyling #bruid #beauty #blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten