BEAUTIFUL BRIDE || van binnen uit.

"Maak je elke dag je gezicht schoon?"
'Ja'
"2x per dag"
'Moet dat 2x per dag...?'
"Het liefst wel, maar goed als je het dan maar iedere avond reinigd. Mag ik vragen welke producten je gebruikt?"

Dit gesprek heb ik bij elke proefsessie. Hier haal ik veel plezier uit want ik kan leuke tips en advies geven!

'Water... of nivea....'
"Oke, zijn niet echt producten die wat voor de huid doen. Het voelt misschien zo, maar het moet de huid intrekken en daar nieuwe cellen sterker maken. Na de leeftijd van 25 jaar gaan we aftakelen....."
'O dan ben ik er net optijd bij'
"Euh...... ja goed zo"

(O nee, ze is jonger dan 25 jaar, hoe kan dat nou.... nee, wacht is het dan echt zover. Worden mijn klanten jonger dan ik.... wacht... maar dat zou dan betekenen dat ik ouder aan het worden ben... nee dat kan niet, ik ben altijd in de leeftijd van mijn bruiden geweest, hoe is dit mogelijk. Vooral niet laten merken, we huilen straks wel in de auto...)'Maar zoals ik zei, we takelen af vanaf 25 jaar. We worden ongeveer 90 jaar, dus wat we hebben willen we lang behouden. Helaas kunnen we het niet tegenhouden, het ouder worden, de aftakeling. Gelukkig kunnen we het vertragen. We maken nu eenmaal minder collageen en vitamine aan. En die hebben we nodig om onze botten sterk te houden en de huid te verzorgen. Om een goede weerstand te hebben en energie te behouden.'

Na een goede huilbui in de auto, was het tijd om naar mijzelf te kijken. Net de 25 voorbij, de zorg voor de buitenkant check, maar ik kan aan de binnenkant nog wel wat gebruiken. Een betere voedingssuplement is wat ik nodig heb.Dus op onderzoek uit:
Bewezen is dat we bepaalde vitamine en mineralen zelf minder of niet meer aanmaken, terwijl we die wel nodig hebben. Onze voeding bevat niet meer de hoge hoeveelheden om dit te dekken. Daarom hebben goede voedingssuplementen wel dergelijk nut.

Nu heb ik er een hele reeks gebruikt en nu heb ik eindelijk 'het product' gevonden. Uiteraard eerst zelf goed getest voor ik het met jullie deel.
Er gaat niets boven goed eten, bewegen en gewoon normaal doen met 'wat minder gezonden' eten en drinken. Maar een beetje extra is fijn. Vooral in tijden van winter, slapenloze nachten, stress.... dit alles weerhoud de vitamine die we zelf nog aanmaken te knokken voor onze weerstand. En dan hebben wij als vrouw ook nog zoiets als 'die verdomde hormonen'. Die gaan ook maar op en neer en in tijden van stress kan dat een top combinatie zijn....... :(

Lees: een bridetobe, die ongesteld moet worden en net te horen heeft gekregen dat de jurk een weekje later komt. Of dat die ene oom toch komt, of dat schoonmoeder vergeten is het stofstaaltje mee te nemen met het uitzoeken van het pak.

Potjes genoeg in de kast, 10 potjes..... 1 voor de huid, 1 voor het haar, 1 voor hormonen, 1 voor vitamine, 1 voor extra vitamine ect.....Dat kan beter!


Ik heb hem gevonden: Vitolize, een supplement voor de bride to be! (en elke andere vrouw!)
Kruiden, vitamine en mineralen, natuurlijke ingrediënten, die de weerstand versterken en energie geeft. Verzorgt huid en haar. Ondersteund de hormoonbalans en verlicht stress.
Ja vast... dacht ik ook, maar neem maar van mij aan, ik heb er baat bij! Mijn haar valt minder uit, mijn weerstand en energie zijn beter en ik heb werkelijk het idee dat ik rustiger ben.

Wat zit erin: oa vitamine A/ B/ D/ E ijzer/ zink/ foliumzuur/ magnesium.
Passiebloem tegen stress, appelpoeder voor de weerstand, schisandra berry en cranberry powder. 3 tabletjes per dag. In een potje zitten 120 st ofwel 40 dagen 1 potje.
Het verschil met al de andere merken, wat mij betreft is dit het enige waarvan ik maar 1 potje nodig heb, werkelijk alles in 1 potje. Ja dat zeggen ze ook over andere merken, maar nu weet ik van dit merk dat ze het beste van het beste gebruiken, geen chemische troep erin verwerken of grote hoeveelheden water (placebo) zodat je daadwerkelijk echt wat binnenkrijgt. En niet grote hoeveelheden moet innemen om een beetje effect te krijgen.
Maar dat is maar 1 mening.....

Gezocht:
En dus ben ik opzoek naar een 2 test dames, 2 aanstaande bruiden, die een druk leven hebben en dan ook nog een bruiloft aan het plannen zijn. Als er iets slecht is voor je weerstand dan is het stress. Het breek vitamine af, wat ten koste gaat aan je haar, huid en een verkoudheid om de hoek ligt.
Herken je jezelf hierin..... wil jij voor mij 40 dagen deze Bruids Vitamine p proberen? (Twv €32,85)
Stuur dan een email naar info@cynthiaveenman.nl, stel jezelf voor, vertel je trouwdata en wie weet haal ik jou uit de hoge hoed volgende week!

Ik hoor graag van je!
Liefs Cynthia 💋

Geen opmerkingen:

Een reactie posten