PRE WEDDING GIFTS || 7 tips

20-12-2016
Hierbij een last minute kerstcadeau inspiratie voor een aanstaand bruidspaar.Een bruiloft kost al genoeg tijd en geld en wat geef je nu iemand die gaat trouwen en al  vol in de voorbereidingen zit, of er na de 'dure' feest maanden aan gaat beginnen.
Ik heb 7 cadeau tips bedacht waarmee je ze echt kunt helpen. Vooral DIY bruiden worden niet blij van de zogenaamde: ik zal even meedenken want het lijkt best op mijn huwelijk cadeautjes. Want zeg nu zelf. Nutteloze cadeautjes kun je altijd nog geven :) Ofwel, een cadeau wat goed te gebruiken is, ongeacht wedding thema en met een laag bemoeienis niveau. Snap je het nog?

Hier komt het:

1. To do boekje.
Hebben een gat in de markt opgevuld. Leuke boekjes waarbij leuke, belangrijke gebeurtenissen tijdens de voorbereidingen van het huwelijk kunnen worden opgeschreven. Ik kwam deze tegen: I do Trouwdagboek van Weddingdeco
Maar er zijn er zeker nog meer!

2. Memory cards
Met deze kaartjes kun je een belangrijke gebeurtenis, dmv een selfie, nog beter vastleggen! Bijvoorbeeld: Als je bent geslaagd voor je trouwjurk, pak je de kaart: VANDAAG HEB IK MIJN DROOMJURK GEVONDEN en daarmee maak je een selfie met je weddingpossie. Zo zijn er 20 kaarten in dit pakket die je kunt gebruiken. Oa te bestellen via deze site.

3. Memory box
Een gave houten kist of een mandje of een lange vaas; je kunt van alles een memory box maken. Hierin kan het bruidspaar alle 'prullen' van de voorbereidingen bewaren. Zoals; entreetickets van een bruidsbeurs, de vele visitekaartjes, parkeerbonnetjes, cocktailprikker van het voorproeven bij de locatie, niet-vergeten briefjes, de knoop die eraf viel tijdens het vrijgezellenfeest, de kurk van de champagne fles bij het aanzoek ect. Je kunt ze overal wel vinden: ikea, xenos ect.

Extra tip: wil je in een houtenkist wat moois gegraveerd hebben, dan hoor ik het graag. Voorbeelden: graag een berichtje sturen! info@cynthiaveenman.nl


4. Fast / Easy / Healty Cookbook
Stress! Is wat een voorbereiding naar een huwelijk toe geeft! En vooral de laatste loodjes. En dan wil het slaap en eetpatroon wel eens aan lijden.... jammer want die 5 kilo was er net van af en door de 'fastfood', gebrek aan rust kunnen ze zo weer terug komen. Ofwel tijd voor een inspirerend kookboek. Waar handige, snelle tips in staan zodat er tijdens de stress goed gegeten kan worden. Wellicht helpt het ook tegen het voorkomen van evt 'bridezilla' syndroom..... laat maar weten als het zo is :)
Bijvoorbeeld deze: lekker & simpel.

Budget tip: Als je zelf teveel heb gekookt, vries het in, maar dan in de vriezer van het bruidspaar! Zo hebben ze een 'huisgemaaktprakkie' voor de drukke dagen.

5. Papier is toch echt het fijnst.
Tuurlijk staat het internet vol met inspiratie voor bruiloften. En kunnen we een hele avond in het gloeiende licht van de tablet vegen. Maar wat mij betreft gaat er niets boven de echte pagina's in een boek. Het bladeren, de geur. Doe mij maar een boek.
Er zijn veel inspiratie boeken te koop. Wat dacht je van: Trouwen voor dummies of mijn favoriet: Vintagewedding, maar er worden ook nog steeds tijdschriften uitgebracht met heel veel trouwinspiratie. Verpakt met een mokthee, theezakje en een reepchocola heb je een topcadeau.

6. 'Een steuntje in de rug'
Een bruiloft kost wel wat centen, maar om nu een envelop met cash te geven... Top dat je wilt bijdragen maak het dan persoonlijker. Als je weet welke fotograaf, locatie, visagist, haarstylist ze hebben (mooi bruggetje!) Misschien kun je hun benaderen en een cadeaubon vragen.
Natuurlijk zijn cadeaubonnen voor dagjes weg, welness ook fijn zodat ze even kunnen opladen!

7. DIY
Om ook maar weer even 'tegendraads' te doen. Al die count down app's .... bah ik heb mijn telefoon al 18 uur in mijn hand. Let's get old school. Wat dacht je van een aftel scheurkalender maken. Je kunt zelf bepalen hoe dik en hoe uitgebreid. Alleen maar met 'nog zoveel nachtjes/ dagen' of ook nog met een tegeltjes wijsheidje erop. Houd ruimte vrij eronder zodat ze erop kunnen zetten welke dag het was en wat ze die dag hebben gedaan. Gelijk leuk om in de memory box te doen! Pinterest staat vol leuke ideeën, zoals deze: maar dan wel even Wedding van maken ;)


Veel plezier
En ik wens jullie hele fijne kerstdagen!
Liefs Cynthiađź’‹

Geen opmerkingen:

Een reactie posten