NEW YEARS EVE WEDDING|| Yes or No

Een thema bruiloft of een bruiloft met een thema.... een winter bruiloft in de zomer of een zomer bruiloft in de winter :) Maak er een feestje van zoals jullie dat willen.

Het jaar 2016 is bijna ten einde, hoera het is december. Wat een top maand. Feest, eten, gezelligheid. De drukte van het bruidsseizoen zit er ook al weer op. De 2017 agenda vult zich al leuk op. De eerste proefsessie zijn ook al een feit. Tijd voor 'vakantie'...? Nee! gelukkig voor mij wordt het jaar rond getrouwd. Zo staat er nog een kerst bruid op de planning en op de laatste dag van het jaar heb ik dan mijn laatste bruidje van 2016!

Bron:pinterest

Bron: pinterest

"Trouwen op oudjaarsdag, nou zou ik echt niet doen. Jij wel?"

Hoe meer ik erover, ja, eigenlijk wel. Het is eigenlijk perfect.
1. Niemand hoeft zich druk te maken over waar ze oud en nieuw vieren. Wat doen jullie met de jaarwisseling? Feestje of thuis, spelletjes of oudjaarstv. Top 2000 muziek of de top 10 oliebollen testen. Het is ook wel eens fijn om ergens aan te schuiven ;) Hoewel.... ik organiseer graag iets.

2. Vergunning voor vuurwerk heb je niet nodig. Met een beetje geluk hoef je het zelf niet eens te kopen, als andere mensen het rond om de feestlocatie afsteken kun je daar ook naar kijken. Ik ben geen fan van het afsteken, maar dat mooie festival vuurwerk is erg leuk om naar te kijken!

3. Oud en Nieuw is al een feestje, dus iedereen in de sparkles.  Je kiest toch eerder voor een wat flitsender jurkje (denk ik) omdat het toch net even een ander feeling heeft dan een trouwfeest op een andere dag.

4. Over sparkle gesproken: Glitter Confetti, een droom die uitkomt. Ik zie het voor mij: het begint met een confettikanon in de uitnodiging. En uiteraard als de klok 12 uur slaat. Confetti staat gelijk aan Feest.

5. Bubbels! Need I say more. Natuurlijk kunnen bubbels altijd, maar toch smaakt het net even anders met de jaarwisseling. Om 12 uur allemaal het glas heffen.

6. Liefst op een locatie zonder tijdlimiet, door tot de vroege uutjes. Wij hebben bijna elk jaar dat we met ons vuurkorfje buiten staan en dan alle 'jeugd' naar hun feestje te zien fietsen. En we zien ze ook weer naar huis fietsen. Gezelligheid kent geen tijd :) Wel jammer als 1 uur later de kinderen al weer wakker zijn. Als het mijn bruiloft zou zijn zou ik zeker een nanny inhuren!

7. Een betere nieuwejaarsvoornemen kan ik mij niet bedenken :) Het is ook realistisch, het stoppen met roken, starten met sporten. Niet alle voornemens houden stand, deze maakt dan nog best veel kans!

"Ik trouw 31-12, werk je dan?"
Ja zeker! Feestdagen zijn er om nog feestelijker te maken. Kerst en oud&nieuw steken daar met kop en schouder boven uit. En ik ben ook zeker niet de enige die werkt. Van supermarkten tot hulpverleners. Het nieuws gaat ook gewoon door op tv en radio. Ik denk dat er meer mensen werken dan we denken.

Maar goed, trouwen op oudjaarsavond. Ik zeg ja!

Liefs Cynthia
Bron: pinterest


Geen opmerkingen:

Een reactie posten