PERSOONLIJKE BRUIDSSTYLING || erg gezellig!

Afgelopen weekend was een thuis wedstrijd als het op bruiden aankomt. Ik kon zelfs op de fiets! En wat waren het top bruiden. Ontspannen, relax en gezellig met alle familie erom heen!

Vrijdag 26 augustus 2016
Het was gewoon uitslapen, ik hoefde pas om 8 uur bij de bruid te zien. Dit is vaak 6 uur. Toen ik aankwam zat het hele gezin nog heerlijk aan het ontbijt. Maaike had de nacht netjes bij haar ouders 'geslapen'. Zus en broer waren er ook. De papa en de mama van Maaike zaten trots aan de tafel. Herinneringen ophalen. Papa zei dat hij nog wel een keer bij de meiden op de kamer was wezen waarschuwen: als jullie nu niet rustig doen dan geen slaap feestjes meer. Het voelde als van ouds. Het is werkelijk genieten met een kop koffie, 'stiekem' aan tafel tijdens een gezinsmoment. Mee lachen om de verhalen.

Tijdens de styling van Maaike was iedereen druk in de weer. Er moest nog een 'verrassing' worden gehaald. Ook bleek de waterkoker niet te functioneren (gelukkig was er koffie!) Daar werd even een nieuwe voor gehaald. Nadat mama ook in mijn stoel had plaatsgenomen was het tijd om Maaike aan te kleden en kreeg Edwin het seintje dat hij mocht komen.
Met sirene aan kwam de trouwauto, van de reddingsbrigade, de hoek om.
Het eerste moment dat de bruid en bruidegom elkaar zien is mijn favoriet. Ooo en aaahhh met een traan en een volle verliefde lach ontmoeten ze elkaar en kunnen ze niet wachten de dag te beginnen. Voor dat moment had papa zijn pak aangetrokken. Nadat het bruidspaar vertrok om foto's te maken kwam hij weer voorbij in zijn ochtendoutfit :)
De ochtend was voor mij nog niet klaar. Vriendin en zus kwamen nog op mijn stoel voorbij. Nu het bruidspaar weg was nam de familie nog even de tijd om de verrassing te oefenen. Omdat Edwin en Maaike geen openingsdans wilde hadden de dag gasten een suprise flashmob gemaakt en ik maakte de generale mee. De wasmachine, de boogschutter, klappen en schudden! Zat goed in elkaar! Het was gelijk al een feest. Zo leuk om te zien hoeveel zin iedereen had in deze dag!

Feestelijk los kapsel achter &
Feestelijk los kapsel zijkant door Cynthia Veenman

Aan het eind van de middag was ik uitgenodigd om bij de bruid voor zaterdag, Ilse, de nagels te komen doen. Een uniek moment wat ik niet snel zal vergeten. Zusje schoonzus en vriendin waren er ook. Mama kwam ook nog even om het hoekje kijken met bloemen, want ze verzorgde de bloemstyling. Handen verzorgen, nageltjes lakken, wenkbrauwen plukken het werd een beauty momentje. Heel veel gelachen, er kwamen zelfs nog wat geheimen liefdes boven tafel en werd er alvast een planning gemaakt wie de volgende was om te gaan trouwen, het was super ontspannen. Geen stress of nog lange te doen lijsten. Ze hadden nu al zin in morgen. Uiteraard waren er klinkende glazen.

Feestelijk krullen kapsel a symetrisch door Cynthia Veenman

Krullen kapsel door Cynthia Veenman


Zaterdag 27 augustus 2016
Wat ik nog niet had verteld is dat Ilse 350 meter bij mij vandaan woont :)
Om 3 voor 7 ging ik de deur uit en om 3 voor 7 belde ik aan. Geen zorgen, de reiskosten zijn allemaal doorberekend! Alle meiden waren ook al wakker en in de weer. De filmcrew was ook gearriveerd. Dezelfde energie als de dag ervoor was nog aanwezig. Vriendin/ ceremoniemeester was de eerst klant die ochtend, gezellig dat manlief er ook nog even bij kwam zitten. Zusje was de volgende en nadat ook mama geföhned en opgemaakt was, was het de beurt aan Ilse. En nog steeds was de sfeer zo gezellig. Mensen liepen in en uit. Papa zocht zijn rustige plekje op. De broer en zwager kwamen er bij en iedereen was zich aan het omkleden. Er werd gelachen en gegeten en gegeten en gegeten. Schoonzus was de punt op de i. Terwijl Ilse zich eindelijk mocht gaan aankleden stijlde ik mijn laatste klant voor het weekend.
Daggasten verzamelde zich in de tuin, ik ruimde rustig aan mijn spullen op en nadat Sven zijn bruid had opgehaald vertrok ik met een zwaai weer helemaal naar huis.

Wat een energie, wat een liefde, wat een welkom. Ik heb het mooiste en leukste vak in de wereld. Dankbaar dat ik deel mag uitmaken van zulke bijzondere momenten. Het is moeilijk over te brengen via letters maar ik barst van trots en energie.

Dank je wel lieve bruiden voor weer een top weekend!

Liefs Cynthia

1 opmerking:

  1. Het is vandaag precies 5 jaar dat heer Bubuza me heeft geholpen mijn ex-vriend terug te krijgen met zijn betovering en we zijn gelukkig getrouwd en hebben twee kinderen, ik wil heer Bubuza gewoon weer waarderen en ik zal hem blijven bedanken voor het helpen me de liefde van mijn leven terug, deze man is een God op aarde. Vijf jaar geleden gedroeg mijn vriend, die nu mijn man is, zich misdragen, zonder reden vertelde hij me dat het uit was tussen ons, ik was diepbedroefd, ik huilde de hele nacht op zoek naar hulp. Mijn vriend vertelde me hoe heer Bubuza haar huwelijk herstelde, dus nam ik contact met hem op en hij beloofde mij ook te helpen met zijn betovering, ik deed wat hij opdroeg en ik kreeg het resultaat 16 uur nadat de betovering was uitgesproken. vergeef en accepteer hem terug. Ben je emotioneel down? Bedriegt je partner je? Neem nu contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website: https://lordbubuzamiraculouswork.com

    BeantwoordenVerwijderen