3 SOORTEN BRUIDSMAKE-UP || nude to glamour

'Ik draag nooit make-up'
'Heerlijk om het eens te laten doen'
'Shape it like Kim K'

Hoe doe je dagelijks je make-up? Is een van mijn meest gestelde vragen. Gevolgd door: en hoe wil je het hebben op je trouwdag?
Er zijn namelijk wel wat antwoord variaties mogelijk en met de uitkomst daarvan bepalen we de hoeveelheid make-up we zullen gebruiken.

Ik heb het even in 3 categoriƫen gedeeld:

1. Make-up? Ja soms met een feestje doe ik mascara op.
High five! Mascara check :) Heftig. Je bent dus niet zo veel gewend, dan kan het soms even schrikken worden. Voor een foto is het mooier als je wel een beetje op doet en dat begrijp je, gelukkig, wel.
In dat geval gebruik ik de bb creme, een gekleurde dagcreme. Als ik deze met mijn vingers aanbreng, ipv met de kwast, krijg je een lichte dekking. En voor de rest ook maar van alles een beetje.
Makeup gebruiken om je mooiste accenten naar voren te brengen niet om dingen te camoufleren. Nadruk op de ogen is dan het mooist.

Fotobron: pinterest
Fotobron: pinterst

2. De ja doe er nog maar een beetje bij.
Make-up heb je! Mascara, foundation, misschien zelf oogschaduw draag je dagelijks, alleen naar de sportschool niet, maar verder hou je het graag bij en met een feestje wil je nog wel eens uitpakken. En trouwen is een feestje.
Je kunt 2 kanten op, het patroon wat je dagelijks doet houden we aan, met een mooie lipstick om het net even af te maken. Of we maken er net even wat meer van. Tenslotte valt 50% weg op een foto. Wimperstukjes, goede eyeliner, misschien zelfs een lichte smokey eye. Party!

Fotobron: Pinterest

Fotobron: pinterest


3. Ik wil het allemaal.
Hoe meer hoe beter :) full glamour. Zelf vind je het contouren leuk, dus dat doen we dan ook. Met poeder of echt met de camokit. Wimperstukjes vind je misschien net te weinig, dan zijn wimperextentions the way to go. Een goede smokey eye en daar mogen de glitters niet aan ontbreken! Dit is ook hoe mensen je kennen, net even dat beetje extra, net als je jurk :)

Fotobron: pinterest


Ik werk het liefst zonder spiegel, dit omdat je dan goed stil zit en niet mee kijkt en omdat als je jezelf ziet je dan een eerlijke reactie afgeeft.
'Hips don't lie' nou... ogen ook niet.
Vaak begin ik met de make-up en dan mag je even tussendoor checken voordat ik verder ga met het haar. Beetje gemeen misschien want als je haar erbij gestyled is ziet het er ook weer anders uit.
Een shirtje wat lijkt op de bovenkant van je jurk, kleur en vorm, geeft weer net even een wat realistischer beeld.
Ik begin lichtjes en kan dan meer aanbrengen. Eraf kan ook, maar erbij doen is makkelijker ;)

"Ik heb dat wel eens geprobeerd en zelfs een workshop gevolgd maar het staat mij echt niet. Kun je het wel een keertje laten zien."
Natuurlijk!! Daarom is een proefsessie ook leuk! Lekker bezig zijn met make-up en de variaties erop.
Maak een pinterest bord aan. Je kunt zoeken op bruidsmake-up en je kleur ogen of zelf in combi met je kleur haar. Of naturel make-up. Pin ze, maar pin je er niet op vast er is meer mogelijk dan je denkt. 

Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten