Visagist of niet een workshop, cursus, training geef ik je graag.

Workshop, cursus of training. Wil je leren iemand op te maken of alleen jezelf? Prive of gezellig met een groep meiden!

Tijdens de workshops maak ik er mijn missie van om veel 'nieuwe' dingen te vertellen. Of je nu dagelijks make-up draagt of er aan wil beginnen. Ik leer je graag wat nieuws. Tips, kleurgebruik, technieken.

Dit hoeft niet in groepsverband. Vaak krijg ik aanvragen of het prive kan of met 2 personen. Natuurlijk kan dat. Zo gaf ik afgelopen maand een prive haarstylingsworkshop en afgelopen week een make-up workshop voor 2 vriendinnen. Aantal maakt dus niet, en achtergrond ook niet.

Zo sta ik ook nu klaar om een workshop te gaan geven aan 9 dames, nav de loftropet.
Vrijwilligers die nu zelf eens in het zonnetje mogen staan!

Wil je als visagist zelf meer leren? Richting bruidsstyling of naast make-up ook bruidskapsels te leren maken? Ook daarvoor kun je bij mij terecht. Neem gerust contact op.

Meer informatie: http://cynthiaveenman.nl/workshops/

Ik hoop je graag een keer te ontmoeten tijdens een workshop!

Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten