LedsShine

You are beautiful, let me make you shine! Naast styling voor haar en make-up verzorg ik nu ook producten voor de styling van je locatie. Ik wil jullie laten stralen!

Begin dit jaar ben ik een nieuw bedrijf gestart. LedsShine.
Verhuur van producten voor het aankleden van je locatie/ wedding shoot/ fotohokje. Geschikt voor feesten met het thema: romantisch, vintage, barn, beach, DIY

Love led letters en led kaarsen te huur bij www.ledsshine.nl


Houten letters met led verlichting, door een afstandbediening kun je ze makkelijk aan en uit zetten, maar ook dimmen of in een andere kleur zetten.
Rood, blauw, groen, wit, paars, roze en nog meer! Zo kun je ze aan ieder kleur thema aanpassen. (€50,00 love)

Kaarsen op led verlichting: mooi en net echt. Ze bewegen en hebben een zachte kaarslicht uitstraling. Door de omhulsel van echte wax en de geur van vanille zijn ze bijna niet van het echt te onderscheiden. Werken ook op afstandbediening.
Mooi voor naast het gangpad, of voor op tafel. Veilig! Duurzaam! (20 st €50,00)

Trapauto: laat je de kerk in en uit begeleiden door deze stoere trapauto! Het eigen trouw vervoer van je zoon of dochter of bruidskindje naar keuze. Om te toveren tot enveloppen doos, echt een blikvanger op je dag! (€25,00)

Achter de schermen wordt nog doorgewerkt aan nog meer letters, led verlichting decor. Graag bied ik je een kennismakingsaanbieding aan:

Aanbieding:
25% korting op het totaal pakket!
LOVE letters, 20x kaarsen, trapauto 
normaal €125,00 nu
€ 93,75

(Incl btw, excl reiskosten 0,19 ct pkm)
De producten worden geleverd en opgehaald door LedsShine. 
De prijs is voor de huur van 3 dagen. 

Geïnteresseerd? Email info@ledsshine.nl
www.ledsshine.nl

Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten