7 tips; Verse bloemen in je bruidskapsel.

Tijdens de bruidsbeurs heb ik weer te veel aanstaande bruiden gesproken waarvan de bloemist het afraad om verse bloemen in het haar te doen tijdens de bruiloft. Zonde want de trend zet door en wat is het mooi! Verse bloemen in je bruidskapsel. En ik ben er fan van! Dus;

Ja het kan!
Ja gewoon doen!

Een enkele bloem, of een haarband/ krans van bloemen. Er zijn mogelijkheden genoeg. Door de bloemen te kiezen vanuit je boeket of in de stijl/ kleurthema van jullie bruiloft maak je er een compleet geheel van. Een goede bloemist kan hier zeker voor zorgen.

Tips voor verse bloemen in het haar tijdens je bruiloft:

1. Spray niets op de bloemen, geen haarlak of parfum. De bloemen gaan dus, net als de sluier er op het laatste moment in.
2. Wil of kan je bloemist geen accessoire voor het haar maken, vraag dan om losse bloemen, dan maak ik hem voor je op de dag zelf.
3. Geen grote roosknoppen bij bruidsmeisjes dat is te zwaar in het haar. Kleine roosjes of roosblaadjes kan wel heel goed.
4. Een dag voor de bruiloft de bloemen kort afsnijden, niet te kort, het is altijd handig om een stukje steel als houvast voor het binden te hebben, dan in water zetten en in de koelkast bewaren.
5. Tijdens de proefsessie is het leuk als je dan al wat bloemen naar keuze erbij heb. Geef je wensen door aan bruidsstylist en bloemist.
6. Warme dag? Dan kunnen de bloemen wat sneller verwelken, een verse back-up is dan erg fijn.
7. Of je kan, voor het avondfeest, de bloemen vervangen met een mooie feestelijke haarspeld.

Wil of wilde je ook bloemen in je haar tijdens je bruiloft? Ik hoor graag wat jouw ervaring is.

Liefs Cynthia

Foto's:
Haarstyling, make-up en bloemwerk (mits anders aangegeven): Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling
1. Fotograaf :Soulmates Images, Bloemwerk: Inge Maakt
2. (Smartphone)
3. Fotograaf: Micheal Habraken
4. Fotograaf: Wit Photography

Geen opmerkingen:

Een reactie posten