5 Tips: Wallen/ Kringen Weg ermee!

De meest gestelde vraag: "Kun je ook mijn wallen weghalen?"

Eerst het verschil. Want ja wallen en donkere kringen zijn niet hetzelfde.
Wallen: Is echt een 'wal' ofwel een ophoping onder het oog. Dit is vaak een vet ophoping.
Kringen: Is een verzakking, waardoor je huid dichter tegen je bot aan komt te liggen en hierdoor de 'blauwe' kleur sterker naar voren komt.

De reden voor het hebben van wallen en kringen:
1. Genetisch bepaald, helaas is het erfelijk
2. Slaap gebrek
3. Vocht gebrek

Aan het erfelijke deel is niet veel te doen, maar we kunnen daad werkelijk wel zorgen dat onze wallen en kringen minder zichtbaar worden.

Tip 1: Drink Water!
Een gezonde mooie huid, begint van binnen uit!
Drink voldoende water op een dag! Er zijn diverse app's die je er aan herinneren om, op tijd, voldoende water te drinken. Water!! Thee, koffie, limonade valt hier niet onder, anders had ik het wel omschreven als vocht.

Tip 2: Slaap!
Ja ik weet het, we weten wel dat we op tijd naar bed moeten..... goed slapen met kleine kinderen is ook niet alles.... maar een goede nachtrust helpt nu eenmaal wel voor de kringen onder de ogen.

Tip 3; Oogcrème! 
De diverse tips over komkommer, aambeienzalf, aardappelen, ijskoude kompressen en theezakjes vergeten! Het is een tijdelijke oplossing. Door het extra vocht van de komkommer, of het slinken van de wallen door ijswater werkt 15 minuten en dan is het weer over.
Goede oog crème; Er zijn te veel smeersels op de markt en om dan de goede te vinden... Je kunt hierop letten: Een crème die zorgt voor 8 uur lang strakke wallen zit vol chemische toevoegingen en kan de huid beschadigen. Crème met parfum, chemische parabenen en alcohol ook vermijden. Oogcrème met hyaluronzuur en glycerine is perfect. Hyaluronzuur is een lichaamseigen suiker en houd vocht in de huid vast, verstevigd de huid. Glycerine, een stof dat in staat is vocht vast te houden!
Mijn favoriet: Forever Alluring Eyes (€31,22), bevatten naast deze stoffen ook de Aloë Vera. De ultieme oogcrème! (zie video)

Tip 4: Masseren!
Wallen, ofwel de vetophoping weg masseren. Met de vingers zachtjes, van binnen naar buiten, de wal met de druk omhoog, weg wrijven. Het komt dan in je lymfeklieren en wordt zo afgevoerd. Door voldoende water te drinken help je de lymfeklieren.

Tip 5: Concealer! (zie video)
Mijn vakgebied, een tijdelijke oplossing, maar wel een die mooi werkt voor een hele dag zonder dat het de huid teveel schade aanbrengt. Je heb diverse. Mijn favoriet is de crème concealer van Make-up studio. Even met de vinger aanbrengen en klaar. Een concealer moet in combinatie met een 'afsluitproduct' worden gebruikt! Zoals een vloeibare foundation, mineral poeder of mijn favoriet een BB crème ( Flawless by Sonya)

Als niets hiervan helpt en u heeft daadwerkelijk last van de wallen en de kringen dan kan het ook door een cosmetisch chirurg worden verholpen. Vragen? Let me know in de comment. Dank je wel.

You are Beautiful!
Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten