5 tips voor huidverzorging voor de aanstaande bruid!

Een long lasting (bruids) make-up begint bij een mooi verzorgde huid. Natuurlijk start een verzorgde huid van binnenuit. Goed, gezond, regelmatig eten en voldoende water drinken. Daarbij is een verzorging van buitenaf ook belangrijk.
Hierbij wat tips:

1. Gebruik goede, duurzame reinigingsproducten.
Er zit veel verschil in producten. De wat duurdere producten (reinigend, voedend en herstellend) zijn vaak wat geconcentreerde en bevatten betere bestandsdelen. Hierdoor gebruik je minder, is het beter voor de huid en doe je langer met de producten. Wees voorzichtig met vette cremes, producten die daadwerkelijk de huid intrekken doen veel meer.
Extra tip: Gebruik altijd een vochtig wattenschijfje! Dan trekt het product niet het wattenschijfje in, werkt het product beter en bespaar je product!

2. Vast reinigingsritueel.
Als je al de goede producten in huis heb zorg dan voor een vast reiningsritueel. 2x daags, dus ook smorgens. Snachts werkt de huid door en is een reiniging en een verzorging juist goed! Wist je dat het zo een 35 dagen duurt voordat een ritme automatisch wordt? Dat is ruim een maand onafgebroken je aan een ritueel toezetten!

3. Bezoek een schoonheidsspecialiste.
Minimaal 6 maanden voor de bruiloft, om de 6 weken. Op deze manier krijg je een goed verzorgde huid, betere doorbloeding waardoor de huid straalt. Naast dat het goed is voor je huid is het ook een heerlijk momentje voor jezelf!

4. Vergeet de zonnebank.
Het droogt de huid sneller uit. Als je dan naar de schoonheidsspecialist gaat dan heb je het ook eigenlijk niet nodig. De huid straalt dan al meer en wordt eerder en mooier bruin.

5. Smeer altijd een uv-factor.
Ook in de herfst en winter, ook als je alleen op kantoor zit. Maximaal factor 30 is voldoende. Kies ook weer voor een creme die intrekt (desnoods in combinatie met een verzorgde creme). Dit zal de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van de zon.

Het vaste reinigingsritueel is vaak lastig. Overslaan is makkelijkere dan doen. Misschien heb jij nog een goede tip om je aan je ritueel te houden? Ik ben benieuwd!! Laat een reactie achter.

Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten